eşim DOKTOR BENİM
parasını yemek çok güzel
ben çalışmıyorum oh rahatıma bakıyorum
eşim doktor benimmmmmmmm
benim eşim doktorrrrrrrrrrrr:84::84::84:
ama benim eşim doktoreşim doktor ben de göcmenim
eşim doktor ben de göcmenim
Ben de buradaki ablalarımın tecrübelerinden yararlanırım dedim, ilk defa üye oldum, aldığım cevaplara bakın! Neden ben suçlu oldum? Neden anlamadan etmeden yuva bozan yaptınız beni? Keşke hiç bulaşmasaydım bu siteye!
Konumu kapattıracağım lütfen daha fazla yazmayın ben cevabımı aldım, çok yardımcı oldunuz sağ olun!
Ben de buradaki ablalarımın tecrübelerinden yararlanırım dedim, ilk defa üye oldum, aldığım cevaplara bakın! Neden ben suçlu oldum? Neden anlamadan etmeden yuva bozan yaptınız beni? Keşke hiç bulaşmasaydım bu siteye!
Konumu kapattıracağım lütfen daha fazla yazmayın ben cevabımı aldım, çok yardımcı oldunuz sağ olun!
aa benimkide sorucanız bişey varsa yanımda sorayım(bu yoruma şok oldum ahanda büle oldumHemi de cinekolog. Bazı hatunları kıskanıyorum sağlamkene muayeneye geliyolar
eşim DOKTOR BENİM
parasını yemek çok güzel
eşim doktor benimmmmmmmm
Madem ilk defa üye oldun demekki tam olamamışın. Git! Çık! akıllan tekrar gel üye ol hadi.
aa benimkide sorucanız bişey varsa yanımda sorayım(bu yoruma şok oldum ahanda büle oldum,)
Hemi de cinekolog. Bazı hatunları kıskanıyorum sağlamkene muayeneye geliyolar
Hemi de cinekolog. Bazı hatunları kıskanıyorum sağlamkene muayeneye geliyolar
Merhaba bayanlar uzun zamandır üyeyim yazılanları takip ediyorum şimdide benim bir sorunum var..
Merhaba kızlaarr biz arkadaşımla konuştuk tartıştık ama bir sonuca varamadık birde size soralım dedik tavuk mu yumurtadan çıkar yoksa yumurta mı tavuktan...?
Selam ablalarım bu olay benim değil bir arkadaşımın başına geldi ama onu hesabı henüz aktif olamadı o yüzden benden yazıyoruz..
alıntı yapıyoruz canım kendimizden bahsetmiyoruz.kızlar karıştırıyorum ya burda muhabbet edip kendinizden mi bahsediyorsunuz başka bir konu hakkında mı konuşuyorsunuz?
neden bize insanca gerçeği - eşinin muhasebeci olduğu gerçeğini söylemiyorunuz? bu şekilde hiçbiryere varamazsınız, anca kendinizi kandırırsınız.eşim DOKTOR BENİM
parasını yemek çok güzel
eşim doktor benimmmmmmmm
bizim topiğe gel bende aynı senin gibiyim ama 500 sayfayı geçtikdiğer 10 mılyon napsın 80 mılyonn olduko topiklerde kendıme hiç yer edınmedım gunluk konularından bahsedıyolar benım gunluk hayatım çok renksız ne yazcam bılemıyorum .. oğlumu doyurdum altını aldım yıne doyurdumm yıne altını temızledım
Merhaba bayanlar uzun zamandır üyeyim yazılanları takip ediyorum şimdide benim bir sorunum var..
Merhaba kızlaarr biz arkadaşımla konuştuk tartıştık ama bir sonuca varamadık birde size soralım dedik tavuk mu yumurtadan çıkar yoksa yumurta mı tavuktan...?
Selam ablalarım bu olay benim değil bir arkadaşımın başına geldi ama onu hesabı henüz aktif olamadı o yüzden benden yazıyoruz..
diğer 10 mılyon napsın 80 mılyonn olduko topiklerde kendıme hiç yer edınmedım gunluk konularından bahsedıyolar benım gunluk hayatım çok renksız ne yazcam bılemıyorum .. oğlumu doyurdum altını aldım yıne doyurdumm yıne altını temızledım
rica ederik ne zaman sorun çıkarsa yeni üyelik al gel biz hep buradayıkBen de buradaki ablalarımın tecrübelerinden yararlanırım dedim, ilk defa üye oldum, aldığım cevaplara bakın! Neden ben suçlu oldum? Neden anlamadan etmeden yuva bozan yaptınız beni? Keşke hiç bulaşmasaydım bu siteye!
ben kocama aşıgım ohh benim kocam doktorhahaha istersen prof olsun bize ne yahu herkesin kocası kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?