En popüler kk replikleri :)

(gerçekten)kızlar gece gece çok iyi oldu hepiniz süperdiniz hadin iyi geceler
bir daha ki replik gecesinde buluşmak ümidi ile esen kalın:10:
öptümmm annemmmm...iyi geceler:54:

:52::52::52: isyanım en azından meyvelerini verdi galiba:9:

şimdi de o pardonun yerine afedersiniz yazarmısın dermişim puhahahah yok cidden o kadar da değil:52:
aslında ben çok türkchem iyi de bu internet ortamlari bozdu yazışma ve konushma şeklimi
bööğk kendimden iğrendim şuan.

Ben yine Mune'den bir örnek vermek istiyorum... Hatta uyardı kullanıcı adı vermeyin ama o Adminimiz...

Bir kaç gün gelmez... sonra bir gelir en tartışmalı dozu yüksek kuralların yerle bir edilmiş konuya girer kocaman siyah harflerle..

''Beni Özledinizmi?!''

İşte o an... sus pus herkes... Nerde o atışanlar ahkam kesenler:)))

Son düzenleme:
ciddi misin, yoksa espri mi:D

kk replik bölümündeyiz ya
o yüzden şeyettim:27:

ZAten her yazdığımı dalgaya alın. Benim hep dalga geçen demi. Fake felan değilim bennnn

:27::27::27:

Resmini göreydim saç telini inceleyecektim ona göre kuaförüme söylücem canım yaaaa

Haa bir de parfüm bölümünde şu var

Kızlarrrrrrrrr muhteşem bir parfüm keşfettim aşığım ona artık herkes ölüyor bitiyor kokusuna ama size ismini söyleyemem çünkü kimsede olsun istemiyorum

:24:

Ben yine Mune'den bir örnek vermek istiyorum... Hatta uyardı kullanıcı adı vermeyin ama o Adminimiz...

Bir kaç gün gelmez... sonra bir gelir en tartışmalı dozu yüksek kuralların yerle bir edilmiş konuya girer kocaman siyah harflerle..

''Beni Özledinizmi?!''

çok özledik valla burda mı banlayacan yoksa dışarı mı çıkalım?

Kızlar resmide değil ben sizi göremiyorummmm. Tekrar yükleyinnnnnnnnn cam açalım birbirimize :23::23:

Tutturmayın ama aç aç aç diye utanıyorum ben :17:

NİŞANLIMIN AİLESİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!! (Girip okumayanın topuğuna sıkarım der gibi)

anası kendi dıo kişiliğim silindi die, babası ztn kendi ailemnde delinn teki ben çok iii bi ünide akademisyenim
:53:

Son düzenleyen: Moderatör:

''Beni Özledinizmi?!''

kimden bahsediyorsun sen mune den mi yoksa beş harfliden mi(kazen) ismini anmayayım gelir falan şimdi bizi de banlar:9:

Haa bir de parfüm bölümünde şu var

Kızlarrrrrrrrr muhteşem bir parfüm keşfettim aşığım ona artık herkes ölüyor bitiyor kokusuna ama size ismini söyleyemem çünkü kimsede olsun istemiyorum

:24:
bu yazdığın aynen şuan benzedi: ismini vermek istemeyen bir dinleyicimiz özel biri için azer bülbülden kurşunlara gelesin adlı parçayı istedi....:14::14::14:

NİŞANLIMIN AİLESİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!! (Girip okumayanın topuğuna sıkarım der gibi)

anası kendi dıo kişiliğim silindi die, babası ztn kendi ailemnde delinn teki ben çok iii bi ünide akademisyenim
:53:

ama ben yazcaktım bunu taze tazee bide şunu demiş ben güzel olduğumdan nişanlımın akrabalrı benı çok sevdi :27::27::27::27::27:

İnme seviyelerine onlar seni anlamaz tatlım.

Yok inmeyecem de kocam kaynanaya karşı beni tutuyor diye benim sözümü dinliyor diye o canavar yiyenlerini de istemiyom zaten çekemeyenler yüzünden şurda konularım kapana kapana bir derdimi anlatamıyom

sen kimsin ki beni saygıya davet edıyorsun?
ben kimim bılıyor musun?:ssz:

ilk önce ben senı kib yaptım canım
ilk banı sen yıyeceksın:27:

sen öyle san sımdı cagırıyorum editörü bekle burada:ssz:

Back
X