• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En popüler kk replikleri :)

tövbe Rabbim yaaa:52:
o mapus damlarına düşmeyegör
sonra yalama yapıyor.. girmeden rahatlayamıyorsun:ssz:
ben bi defa düşecek oldum. benim top.. pardon konumda :9: bi delü belirdi azcık tartıştık saç baş yoluştuk sonra mune geldi bizi bi cezalandırdı sonra da site çöktü valla bak!

al işte son sayfayı göremiyorum ya:37:

ben bi defa düşecek oldum. benim top.. pardon konumda :9: bi delü belirdi azcık tartıştık saç baş yoluştuk sonra mune geldi bizi bi cezalandırdı sonra da site çöktü valla bak!
ben sac bas yolusmadım hic ama o raddeye geldim.
sonra dedim al kk senın olsun daha da gelmem:52:

bi tane palyaço varmış, bu palyaço herkesi güldürürmüş ama kendisi hiç gülmezmiş. bir gün doktora gitmiş, doktor şurada bir palyaço var o seni güldürür demiş... o da demişki o benim
buna benzedi yazdığım yaaaaa.. kızlar ben neden böyleyim? ablalarım yardımcı olun bana
:9:

(gerçekten)kızlar gece gece çok iyi oldu hepiniz süperdiniz hadin iyi geceler
bir daha ki replik gecesinde buluşmak ümidi ile esen kalın:10:

Konu sahibesi: Kızlarrrr ben biriyle tanışmak istiyorum, ama ünlü biri. Nasıl tanışabilirim onunla?

Yorumcu1: Nasıl tanışıcaksın her isteyen tanışsaydı ohoooo...
Yorumcu2:Hangi ünlü canım, merak ettim.
Yorumcu3: Ahahaha hiç güleceğim yoktu, rüyanda görürsün tatlım sen onu.
Yorumcu 4: Ay bende merak ettim söylesene kimmiş.

Konu sahibesi: Bende elit kısımda yer alıyorum, tabi siz ne biliceksiniz bi resistance de yaşamadığınız için, bir mini coopera binmediğiniz için size hayal gelebilir. :32:
Ay kızlar kim olduğunu söyleyemem tanışınca söylerim.

Böyle sürüp giden bir konu vardı. Kadın kendini Jennifer Lopez e mi, Adriana Lima mı birine benzetiyodu da hatırlayamadım şimdi:52:

:52::52::52: isyanım en azından meyvelerini verdi galiba:9:

şimdi de o pardonun yerine afedersiniz yazarmısın dermişim puhahahah yok cidden o kadar da değil:52:

Son düzenleme:
bi tane palyaço varmış, bu palyaço herkesi güldürürmüş ama kendisi hiç gülmezmiş. bir gün doktora gitmiş, doktor şurada bir palyaço var o seni güldürür demiş... o da demişki o benim
buna benzedi yazdığım yaaaaa.. kızlar ben neden böyleyim? ablalarım yardımcı olun bana
:9:

Cmylmz stayla :32::32:

Konu sahibesi: Kızlarrrr ben biriyle tanışmak istiyorum, ama ünlü biri. Nasıl tanışabilirim onunla?

Yorumcu1: Nasıl tanışıcaksın her isteyen tanışsaydı ohoooo...
Yorumcu2:Hangi ünlü canım, merak ettim.
Yorumcu3: Ahahaha hiç güleceğim yoktu, rüyanda görürsün tatlım sen onu.
Yorumcu 4: Ay bende merak ettim söylesene kimmiş.

Konu sahibesi: Bende elit kısımda yer alıyorum, tabi siz ne biliceksiniz bi resistance de yaşamadığınız için, bir mini coopera binmediğiniz için size hayal gelebilir. :32:
Ay kızlar kim olduğunu söyleyemem tanışınca söylerim.

Böyle sürüp giden bir konu vardı. Kadın kendini Jennifer Lopez e mi, Adriana Lima mı birine benzetiyodu da hatırlayamadım şimdi:52:

:9::9::9::9::9:

Back
X