- 7 Nisan 2011
- 2.509
- 897
- 373
Bu forumda kimse kimseyi tehdit edemez!
Tehdit etmiyorum, uyarıyorum ben. Lütfen...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu forumda kimse kimseyi tehdit edemez!
ben bi defa düşecek oldum. benim top.. pardon konumdatövbe Rabbim yaaa
o mapus damlarına düşmeyegör
sonra yalama yapıyor.. girmeden rahatlayamıyorsun![]()
BEnde bunu yazdım![]()
Tehdit etmiyorum, uyarıyorum ben. Lütfen...![]()
ben sac bas yolusmadım hic ama o raddeye geldim.ben bi defa düşecek oldum. benim top.. pardon konumdabi delü belirdi azcık tartıştık saç baş yoluştuk sonra mune geldi bizi bi cezalandırdı sonra da site çöktü valla bak!
Git başka yerde yap uyarını burada uyarı yapmakda yasaktır.
Git başka yerde yap uyarını burada uyarı yapmakda yasaktır.
ben sac bas yolusmadım hic ama o raddeye geldim.
sonra dedim al kk senın olsun daha da gelmem
bi tane palyaço varmış, bu palyaço herkesi güldürürmüş ama kendisi hiç gülmezmiş. bir gün doktora gitmiş, doktor şurada bir palyaço var o seni güldürür demiş... o da demişki o benimben bi defa düşecek oldum. benim top.. pardon konumdabi delü belirdi azcık tartıştık saç baş yoluştuk sonra mune geldi bizi bi cezalandırdı sonra da site çöktü valla bak!
kızlar
ben çok güzelim ve bu da benım saç telimin resmi
nasıl beğendiniz mi?![]()
ben bi defa düşecek oldum. benim top.. pardon konumdabi delü belirdi azcık tartıştık saç baş yoluştuk sonra mune geldi bizi bi cezalandırdı sonra da site çöktü valla bak!
bi tane palyaço varmış, bu palyaço herkesi güldürürmüş ama kendisi hiç gülmezmiş. bir gün doktora gitmiş, doktor şurada bir palyaço var o seni güldürür demiş... o da demişki o benim
buna benzedi yazdığım yaaaaa.. kızlar ben neden böyleyim? ablalarım yardımcı olun bana![]()
Resim gözükmüyor surrender
Konu sahibesi: Kızlarrrr ben biriyle tanışmak istiyorum, ama ünlü biri. Nasıl tanışabilirim onunla?
Yorumcu1: Nasıl tanışıcaksın her isteyen tanışsaydı ohoooo...
Yorumcu2:Hangi ünlü canım, merak ettim.
Yorumcu3: Ahahaha hiç güleceğim yoktu, rüyanda görürsün tatlım sen onu.
Yorumcu 4: Ay bende merak ettim söylesene kimmiş.
Konu sahibesi: Bende elit kısımda yer alıyorum, tabi siz ne biliceksiniz bi resistance de yaşamadığınız için, bir mini coopera binmediğiniz için size hayal gelebilir.
Ay kızlar kim olduğunu söyleyemem tanışınca söylerim.
Böyle sürüp giden bir konu vardı. Kadın kendini Jennifer Lopez e mi, Adriana Lima mı birine benzetiyodu da hatırlayamadım şimdi![]()
bir telde bana gönder kuaföre gösterip aynısından isteyecegım![]()