- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yaaNe diye yazmış buraya o zaman?
![]()
bir şey yapma boşverkızlar
şeyimi şey yaparken şey oldu
ne yapabilirim :26:
kızlar
ahahaaabende geleyim mi
![]()
sen öyle san sımdı cagırıyorum editörü bekle burada![]()
kızlar
olmaz kocam kızarBen seni bize davet edeyim şekerim![]()
ama ben yazcaktım bunu taze tazee bide şunu demiş ben güzel olduğumdan nişanlımın akrabalrı benı çok sevdi![]()
Kızlarr kuşumun kanadı kırıldı uçmuyor bülbülde ötmüyor. Napmalıyız amazona mı gitmeliyim orada yırtıcı kuşlar varmış:26:
Bugünün bomba yorumları sana ait![]()
Şey yap... Bak önce bi şey al, sonra o şeyi şeyinin üstüne şey yap, birşey olmaz ya takılma bu kadar benimde şey oldu.
olmaz kocam kızar![]()
olmaz kocam kızar![]()
şurda derdimizi anlatmaya bi konu açtık demek ki yanlış yere gelmişiz. der ve araziiiiiiiiii.........
bu son yorumumdur sana
ne yazarsan yap kaale almayacağım seni.
kızlar bu üyeyi ciddiye almayın lütfen
Çok eşlilikten yanayım ben. Paylaştıkça çoğalır. Kirlenmek güzeldir. Cut.
![]()
Yok inmeyecem de kocam kaynanaya karşı beni tutuyor diye benim sözümü dinliyor diye o canavar yiyenlerini de istemiyom zaten çekemeyenler yüzünden şurda konularım kapana kapana bir derdimi anlatamıyom
o senin şeyinin şeysizliği şekerim. Bize ne senin şeyin şey olmuyorsa... Herşeyi açık açık şey edemeyizki burda.sizin şeyleriniz nasıl şeyya benım şeyime neden hiç şey olmuyorr![]()
vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuv!! ooo beybiiiÇok eşlilikten yanayım ben. Paylaştıkça çoğalır. Kirlenmek güzeldir. Cut.
![]()
adı da ''iş yapmak'' değil mi?en son aklıma geldi bak bir de şey vardı
kadının biri yazmış"kocam çok istekli her gün sevişmek istiyor napmalıyım"
biz napalım bayan yani eşine şap atılmış yemek mi gönderelim![]()