dolunayın bıyık ve kaşlar üzerindeki etkisini de görebilecek miyiz?-şuan beni o kadar çok sinirlendirdiniz ki, ağlıyorum sinirdenhata yapmışım sizden yardım isteyerek
işiniz gücünüz popüler olmak.
-kızlar sevgilimle sürtündük ve kıyafetlerımız vardı üstümüzde
hamile miyim sizce?
- kızlar yeni evliyim ve kaynanam evimize ziyarete gelmek istiyor
sizce kabul edeyım mı?
-kızlar dolunay varken 1 saat boyunca dışarıda durun
saçlarınız ertesı gün uyandığınızda belınıze kadar gelıcek( tecrübeyle sabittir)
-şuan beni o kadar çok sinirlendirdiniz ki, ağlıyorum sinirdenhata yapmışım sizden yardım isteyerek
işiniz gücünüz popüler olmak.
-kızlar sevgilimle sürtündük ve kıyafetlerımız vardı üstümüzde
hamile miyim sizce?
- kızlar yeni evliyim ve kaynanam evimize ziyarete gelmek istiyor
sizce kabul edeyım mı?
-kızlar dolunay varken 1 saat boyunca dışarıda durun
saçlarınız ertesı gün uyandığınızda belınıze kadar gelıcek( tecrübeyle sabittir)
Konuyla alakası yok ama sevgilinizle sürtünürken kazaklarda topaklanma oldu mu??
yerdeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmKonuyla alakası yok ama sevgilinizle sürtünürken kazaklarda topaklanma oldu mu??
yiyen derken Türkceyi mi bilmiyorsun yoksa cok mu yiyorlar
kib yaptım
ya varya masanın altına girdim gülmekten
dolunayın bıyık ve kaşlar üzerindeki etkisini de görebilecek miyiz?
kızlarr arkadaşım sürekli gazçıkarıyor alttan üstten (taze replik)
dolunayın bıyık ve kaşlar üzerindeki etkisini de görebilecek miyiz?
kızlarr arkadaşım sürekli gazçıkarıyor alttan üstten (taze replik)
Kocanda mı var yanında??? Fantazi mi bu şimdi??? Abbbbbbooooo. Ben çıkayım bu siteden.
hafif alev almışlar bana özelden yazdı.... itfaiye gelmiş allahtanKonuyla alakası yok ama sevgilinizle sürtünürken kazaklarda topaklanma oldu mu??
Kocanda mı var yanında??? Fantazi mi bu şimdi??? Abbbbbbooooo. Ben çıkayım bu siteden.
olmadı canım
bu arada
sen iyi birine benziyorsun, hamile miyim sence?
hafif alev almışlar bana özelden yazdı.... itfaiye gelmiş allahtan
nolmuş ööölee yazıosam ben szn gibi bütün gün kk da deeelimm benim önemli işlerim var çalışıyommm ben hem telf dan girip yazıyom türkçe dersinde miyiz
Kocam mı deeeeeeeeemmmmmiiiişşşşşş
Bu kadar olmaz pesssss. Nasıl seviştiğinizide yazsaydın bi o kalmışşşşşş yaniiiiii.
Çıkayım bu siteden +30 olumuş orası. Evlilerin bile yapamıyacakları var bizim gibi barkotlulara göre değil
at kumbirişe zamanı gelince kullanırsın
Konuyla alakası yok ama sevgilinizle sürtünürken kazaklarda topaklanma oldu mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?