Sürtünürken kıvılcım çıktı mı statik enerji dinamik enerjiye dönüşürken hamile bırakabilior canım. Kalmış olabilirsin maalesef
Kazak hangi marka. Benim ki sürtünemeden topaklanıyor. Öpüşmeye eğilirken oluyor daha ne adiymiş kerehat
en iyisi buydu bence insanın fikri neyse zikri o olurmuş
Sürtünürken kıvılcım çıktı mı statik enerji dinamik enerjiye dönüşürken hamile bırakabilior canım. Kalmış olabilirsin maalesef
Kazak hangi marka. Benim ki sürtünemeden topaklanıyor. Öpüşmeye eğilirken oluyor daha ne adiymiş kerehat
ya onlar da uzarsa diye soruyorum heralde, hiç karşındakinin yerine koymuyorsunuz kendinizi cık cık cık!ne alakasız soru arkadasım.
önce sacını hallet sonra kaşını maşını düsünürsün
Faturayı ödeme keserler onu zaten.
kızlar kağıt kalemleri hazırlayın
mutluluğun formülünü buldum
çanak çömlek de patladıysa yatabiliriz artık arkadaşlar. yaprak dökümü başlasınDiyafram dalak apandist patlayacak ne varsa hepsi patladı vallaaaa
Ben demin çok kötü bişe yaptım! Burda yapacağım gaz esprisini gittim gerçekte olan konuya yaptım:))
Tarikattan mısın sen şekerim. zikir mi çekiyorsunuzz pessssss
Ben demin çok kötü bişe yaptım! Burda yapacağım gaz esprisini gittim gerçekte olan konuya yaptım:))
Konuyla alakası yok ama sevgilinizle sürtünürken kazaklarda topaklanma oldu mu??
affet gitsin 9999. kez ayrılırsın bu zamanda sevgili bulmak kolay mı . Bakın nasıl yapıcıyım arkadaşlar?
BEMİXİ unutmuşsun canım
kız kardeşimin erkek arkadaşı ayak tırnaklarını kemiriyorr okulun en popüler çocuğu bu çocuk hemde .sızce kız kardeşim ayrılmalıı yoksa oda çocuğun diğer ayağını kemirip alışmayamı çalışmalı ?
kız kardeşimin erkek arkadaşı ayak tırnaklarını kemiriyorr okulun en popüler çocuğu bu çocuk hemde .sızce kız kardeşim ayrılmalıı yoksa oda çocuğun diğer ayağını kemirip alışmayamı çalışmalı ?
ne şakası Bisidicem şahittir. Hatta ondan alıntı yaptım:)))şaka yapıyorsun:26:
bende üstüne beğendimBen demin çok kötü bişe yaptım! Burda yapacağım gaz esprisini gittim gerçekte olan konuya yaptım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?