En popüler kk replikleri :)

Size birşey diymmi bunu şuan ben diyourum okadar yazdım sabhtan beri ama konu ne ne konuşuyoruz neden bunu yapıyoruz başlık en okumadım :53: hahahahhhahahahahahah şuan fark ettim ve balıgı okudum :52: geyikteyiz sanıodum :27::27:

sevgilim galiba beni beğenmiyor azıcık burnumu kaldırtsam kaşları ektirsem saçları platin yapsam dudaklara botox acil doktor şimdide kızlaaaaaaaar:53:

saçlarım kaç ayda uzar:26::27:

...

siz böyle giyiniyosunuz diye erkekler böyle yapıyo:27:

.........

seni çok özledim,şafak 56

.........

merhaba ben sözlüyüm ve sözlümle nerdeyse hemen hemen hergün ilişkiye girmesekte sevişiyoruz...
bu bizim sağlığımız için bir probleme neden olur mu ? bu arada kızım...
tek sorunumuz hamile kalma korkum ikimizde doymuyoruz çok saçma ya kafamız karman çorman..
başbaşa kalmak için can atıyoruz. sürekli basbasa kapalı bir ortamda kalma şansımız var... bu yüzden şeytan bizi gıdıklıyor.. durduramıyoruz... ama evliliğe daha çok olduğu için buna dur dememiz gerekiyor.. ne yapmalıyız.. sağlığımızda bir sorun olur mu ? aydınlatır mısınız ..
şimdiden teşekkürler..

:53::53::53:

Size birşey diymmi bunu şuan ben diyourum okadar yazdım sabhtan beri ama konu ne ne konuşuyoruz neden bunu yapıyoruz başlık en okumadım :53: hahahahhhahahahahahah şuan fark ettim ve balıgı okudum :52: geyikteyiz sanıodum :27::27:
balığı yutmuş bu arkadaş . kafa bi milyon

sevgilim galiba beni beğenmiyor azıcık burnumu kaldırtsam kaşları ektirsem saçları platin yapsam dudaklara botox acil doktor şimdide kızlaaaaaaaar:53:
her derde deva can kopala git canım. neren inip neren kalkacaksa o halleder...

Son düzenleme:
bu da benim dudağımın,elimin,gözümün resimleri

şu ojeyi sürdüm,şu ruju kullandım,göz makyajımda şu şarkıcıdan esinleniyorum..

........

şoklardan şoklara gırdığım konu

eşimle sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ve eşimin şeysii tahrış olmuş üfledim kremledim ama hala öle tahrişli tahrişli ne yapsam bilemedım ne yapayım gızlarrr

merhaba ben sözlüyüm ve sözlümle nerdeyse hemen hemen hergün ilişkiye girmesekte sevişiyoruz...
tek sorunumuz hamile kalma korkum ikimizde doymuyoruz çok saçma ya kafamız karman çorman..
başbaşa kalmak için can atıyoruz. sürekli basbasa kapalı bir ortamda kalma şansımız var... bu yüzden şeytan bizi gıdıklıyor.. durduramıyoruz... ama evliliğe daha çok olduğu için buna dur dememiz gerekiyor.. ne yapmalıyız.. sağlığımızda bir sorun olur mu ? aydınlatır mısınız ..
şimdiden teşekkürler..

ayyy biliyorum bunu salak şey:ssz:
balığı yutmuş bu arkadaş . kafa bi milyon

her derde deva can kopala git canım. neren inip neren kalkacaksa o halleder...
Hıhh :63: Gidiyorum b en dahada gelmem davosa :51:

- bir uzmana danışın:ssz:
-sen kafayı yemişsin :27:
- allah senın gibilerden uzak tutsun bizi:19:
- kızlar konu sahibinin üzerine çok fazla gitmediniz mi?

...ve konunun amacı estetık olmasına rağmen, bazı yorumcuların yorumları;
burnunu her şeye sokmaya meraklı üye : utanmıyorsunuz değil mi, erkekleri kandırmaya. sizin gibiler yüzünden başımıza taş yağacak, allah bildiği gibi yapsın sizi.

meraklı üye : kaça yaptırıyorsunuz?:27:

bilmiş üye: fiyatı şu kadardır arkadaşlar, şu şekilde işlemler yapılır, bu şekilde zaman geçirilir, inek dağa kaçar, suyu inek içer, ormanlar yeşildir cahil insan.....

konu dışı üyenin, konu dışı üyesi: kızlar na'pıyorsunuz burada:27:benim bir derdim var, şimdi olay şu.....................

hümanist üye :kızlar size n'oluyor allahaşkına? kım ne yaparsa yapsın sizene arkadaş? insanları böyle yargılamaya hakkınız yok:20:

minimalist üye :kızlar ne var bunda yapmayın yaa:) hayat güzel, dünya güzel:) bu sitede bulunduğumdan dolayı çok mutluyum:31: yemeyin birbirinizi
evinize sarılın, eşyalarınızı sevin :) birbirinize sarılın gerekırse .sizi seviyorum :)

ve mune : burada o kadar konu dışı yazılıyor ve aranızda bir tanesı bile kib yapmıyor, konu dışı yazışanlar cezalarını alacaktır
dağılın:ssz:

şimdiden teşekkürler..

:28: umarım aydınlanman için bu yeterlidir...
bu arada kazaklarınız topak topak oluncaya kadar devam edebilirsiniz :52:

şimdiden teşekkürler..

bu ne yaaa
duyuyormusunuz?
biz evliyken bile utanırdık
kadın gelmiş public bir foruma yazıyor:19:
başımıza tas yagacak

ayrıca da hamilesin:ssz:
sakın aldırma:51:

Back
X