Koku (perfume)isimli filmi izledikten sonra kendimi çok garip hissetim.niye izledimki dedim kendi keendime.testere vsgibi korku filmleerini zaten izleyemem.
ama koku izlediğim en garip filmdi.
Hmmmm spoiler vermeden yazsak diyorum :)
Ben izledim ama izlemeyenleri de düşünmek lazım :)
Sümelanın Şifresi: Temel filmini izlemeye goturduler tr'ye geldigimde akrabalarim,bilet paralarini onlar odemislerdi filmin sonuna kadar nasil dayandim ah,ah akrabalara ayip olmasin diye yarida birakip cikmadim ama cok kotuydu
Bahsedilen filmlerin çoğunu gördüm. Human Centipede falan... Ama bir tanesi var ki... Eğer bir şekilde rastlarsanız, yanından bile geçmeyin. Sırf uyarmak için yazıyorum, filme ilgi çekmek için değil.
İsmi Sırpski.
benim en etkilendiğim rahatsız edici film : aftermath ve srpski film
son zamanlarda yeni çıkmış filmlerden de : the divide beni çok rahatsız etti. klasik bir survival filmi sanmıştım da, içerisinde olanlar beni inanılmaz rahatsız etti, midemi kaldırdı, bir kaç gün etkisinden çıkamadım. Milo Ventimiglia' dan soğudum.
The Divide (2011) - IMDb
benim en etkilendiğim rahatsız edici film : aftermath ve srpski film
son zamanlarda yeni çıkmış filmlerden de : the divide beni çok rahatsız etti. klasik bir survival filmi sanmıştım da, içerisinde olanlar beni inanılmaz rahatsız etti, midemi kaldırdı, bir kaç gün etkisinden çıkamadım. Milo Ventimiglia' dan soğudum.
The Divide (2011) - IMDb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?