En rahatsız edici filmler ?

a serbian hayatımda izlediğim daha doğrusu sonlara doğru dayanamayıp kapattığım en rahatsız edici film... üzerine hiç film tanımıyorum iğrençlik, sapkınlık konusunda sakın ama sakın izlemeyin korku filmi diye açmıştım hayatımda aklıma dahi gelmeyecek sahnelerle karşılaştım.

Koku (perfume)isimli filmi izledikten sonra kendimi çok garip hissetim.niye izledimki dedim kendi keendime.testere vsgibi korku filmleerini zaten izleyemem.
ama koku izlediğim en garip filmdi.

Dönüş Yok, Açlık, İhtiyar Delikanlı, İçinde Yaşadığım Deri, Kan Gölü aklıma gelen en rahatsız edici filmlerden...

işkence odası.

gözümün önüne gelen tek sahne
kızın derisini soymaları.

Hmmmm spoiler vermeden yazsak diyorum :)

Ben izledim ama izlemeyenleri de düşünmek lazım :)

Son düzenleme:
Sümela’nın Şifresi: Temel filmini izlemeye goturduler tr'ye geldigimde akrabalarim,bilet paralarini onlar odemislerdi filmin sonuna kadar nasil dayandim ah,ah akrabalara ayip olmasin diye yarida birakip cikmadim ama cok kotuydu

aşağılayıcı bir filmdi şive yapmışlar becerememişler başına ''uyy'' sonuda ''da'' koymakla şive olmuyor! ve karadenizi bir gezin görün bizim zeka seviyemiz o filmde oynayanlar kadarmı diye.. bak gene sinirlendim:)

Bahsedilen filmlerin çoğunu gördüm. Human Centipede falan... Ama bir tanesi var ki... Eğer bir şekilde rastlarsanız, yanından bile geçmeyin. Sırf uyarmak için yazıyorum, filme ilgi çekmek için değil.
İsmi Sırpski.

onora bayılıyorum bu filme, gerçekten inanılmaz rahatsız edici. insanın cinsel hayatı durur bir süre izlendikten sonra.

insanı hayattan soğutuyor. yine de severim.

benim en etkilendiğim rahatsız edici film : aftermath ve srpski film

son zamanlarda yeni çıkmış filmlerden de : the divide beni çok rahatsız etti. klasik bir survival filmi sanmıştım da, içerisinde olanlar beni inanılmaz rahatsız etti, midemi kaldırdı, bir kaç gün etkisinden çıkamadım. Milo Ventimiglia' dan soğudum.
http://www.imdb.com/title/tt1535616/

Zaten söylenmiş ama ben yine de yinelemek isteidm.Oldboy' u izlemeyen varsa kesinlikle boş vaktinizi ayırın derim.Rahatsız edicilikte son nokta.Ama harika bir filmdir de aynı zamanda..
Ayrıca 4. tür beni gece uyutmayan bir filmdi.Belgesel-gerilim kesinlikle izleyin.

Son düzenleme:

Aftermath sonuna kadar izleyebildin mi ?

The divide yarına vakit bulursam izleyim .

Şu The Divide'ı seyretsem mi seyretmesem mi? Seyretsem mi seyretmesem mi? Karar veremiyorum :26: Seyredeceğim galiba.

Başlıkta paylaşılan bi kaç filmi izlemiştim. Merak ettiğim ve izlemediklerimede baktım. Sınırları zorlayan sahneler vardı evet ama hiç biri rahatsız edeci gelmedi. Tuhaflık ben de mi acaba? :)

Bir film var gerçi... İzleyeli de baya oldu. Adı "the girl next door" bi kaç gün etkisinde kaldım. Belki de gerçek bir olayı anlattığı içindir. Filmdeki hasta ruhlu karakterlerin gerçek hayatta da olması yeterince rahatsız edeci...

Merak edip baktıkların neler ? sadece trailer izleyip ya da konusunu okuyup mu karar verdin canım .

Komşu kızı filminin mi etkisinde kaldın :26: allah allah link versene.

Cannibal Holocaust, ıchi the killer, Mezarına tüküreceğim, A serbian aklıma gelenler... Filmlerin tümünü izledim. İndirip izlemediklerim de var.

The Girl Next Door (2007) - IMDb

İşkence sahnesi ve sonrasında çocukların kıza tecavüz ettikleri sahneden bahsediyorum. Yoksa filmin ilk kısımları fena sıkıcı...

[video=youtube;typY725pjZ4]http://www.youtube.com/watch?v=typY725pjZ4[/video]

Benim en sevdigim ve en rahatsiz edici buldugum filmlerden birisi "The Dreamers". herkese tavsiye ediyorum hic dusunmeden simdi izleyin manyaksaniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…