Cannibal Holocaust, ıchi the killer, Mezarına tüküreceğim, A serbian aklıma gelenler... Filmlerin tümünü izledim. İndirip izlemediklerim de var.
The Girl Next Door (2007) - IMDb
İşkence sahnesi ve sonrasında çocukların kıza tecavüz ettikleri sahneden bahsediyorum. Yoksa filmin ilk kısımları fena sıkıcı...
[video=youtube;typY725pjZ4]http://www.youtube.com/watch?v=typY725pjZ4[/video]
Evet film çok durağandı ,ondan sordum sana canım .
Hadi canımCannibal Holocaust izleyipte rahatsız olmadın mı evet dediğin gibi sorun sende olabilir.
Aftermath sonuna kadar izleyebildin mi ?
The divide yarına vakit bulursam izleyim .
Şu The Divide'ı seyretsem mi seyretmesem mi? Seyretsem mi seyretmesem mi? Karar veremiyorum :26: Seyredeceğim galiba.
Onca film arasında bir "en" seçmemiz gerekirse, bu Aftermath olur .
AFTERMATH ( 1994 ) TRAILER - YouTube
Çoğu sahne uç sınırlardaydı evet... Bilemiyorum. Sanırım gerçekçi gelmedi. Fazla yapay...
Yalnız dediğim gibi filmin son repliği için de olsa izlenmeli bu film.
İyi şeyler düşenemiyorum .aftermath'ı bir kaç kere izledim, sanırım tam bir hastayım :))
İzlemiştim.
Yorum: Maritsayı şaşırtmak istemiyorum ve susuyorum.
incir reçeli
anammm o ne idi !!! vallahi 22 dakika seyredebildim. dayanamadım...
Şaka mı bu :/ 20 dk izleyip ,sarmadı diye filmi rahatsız edici bulmak .
yok efendim ne şakası !!! gayet ciddiyim.
şu yaşıma kadar bilmiyorum ne kadar film izledim ancak incir reçeli kadar içi boş, sığ diyalogları, kopuk tiradları ve zaman mekan uyuşmazlığı yaşanan başka bir yapım daha rastlamadım.
belki buna yakın adını feriha koydum ve ondan üreyen emir'in yolu olabilir ama yok yok incir reçelini geçemez...
O bahsettiklerin dizi ve ben hiçbirini izlemedim .Hadi onu geçiniz ,sadece 20 dk izleyip, bu filmi karalaman tuhafıma gitti :/
gitmesin efendim, film kendini baştan belli etti. sonuna kadar izlememi gerektiren bir akış göremedim.
diğer dizilere gelince :
annem kapıcı kızının yalanı ne zaman ortaya çıkacak diye bir müddet izledi, bir kaç kez afakanlar basarak izledim ama bu buhranın daha fenasını incir reçelinde yaşadım. ötesi yok.
Eyvallah beni sarmadı demen yeterli .
Üstüne konuşmanın pek bir anlamı yok :/ sonuna kadar izlememiş birisi ile bunu tartışmam çok yersiz .
onora, izledin mi? benim kadar rahatsız edici bulan var mı merak ettim.
onora, izledin mi? benim kadar rahatsız edici bulan var mı merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?