En rahatsız edici filmler ?

bir film vardı eski bir fransa yapımıydı sanırım, kölelikle ilgiliydi, tasma takıp kölelere dışkıları falan yedirtiyorlardı. bütün köleler çırılçıplaktı. ismini düşünüyorum bu başlığı gördüğümden beri. hatırlayan var mı? o inanılmaz rahatsız edici bir filmdi, insanın midesi kaldırmıyordu.

120 days of sodom olmasın .Onunda konusu böyleydi .

evett evettt, ah maritsa çok büyüksün teşekkür ederim, büyük kafa karışıklığından kurtardın beni :))

diğer adı Salo'ydu, o şekilde aklımda kalmış sanırım.

Evet canım diğer ismi öyle .
İlk sayfada ben de listemde yer vermiştim o filme .

Senin var mı başka tavsiye edebileceğin ?

mezarına tüküreceğim filmi çok sinir bozucu insanın psikolojisini alt üst ediyor.ay gene sinirlerim zıpladı aklıma gelince

Evet canım diğer ismi öyle .
İlk sayfada ben de listemde yer vermiştim o filme .

Senin var mı başka tavsiye edebileceğin ?

Nekromantik diye bir alman filmi vardı. son sahnesi çok güzeldi, ama bütün film boyunca kusmamak için kendimi zor tutmuştum. tavsiye ederim.

Nekromantik diye bir alman filmi vardı. son sahnesi çok güzeldi, ama bütün film boyunca kusmamak için kendimi zor tutmuştum. tavsiye ederim.

Trailer'na baktım da ,benim bünye kaldırmayacak onu gibi .
Bugün çerezlik filmlerden izleyim en iyisi .

Maritsa, 120 days of sodom ve the human centipede filmlerini bende izledim, ikisini de izledikten sonra kusmak üzereydim ama neyse ki kusmadım, tuttum kendimi, çok ağır filmler cidden, psikolojiyi bozacak cinsten.

O film sonrası yönetmenin tutuklandığını biliyorsun değil mi :44: Bir gişe uğruna onca hayvan gerçekten katledildi.

[/url]

Evet, izlemeden önce bi kaç yorum okumuştum. Sonrasında uzunca araştırdım. İnanılmaz iddialar da var. Oyuncuların gerçekten öldürülmesi gibi... Ki kabul ediyorum kazığa oturtulan kızın olduğu sahne çok gerçekçiydi. Hatta şimdi bile sorguladım "bunu gerçekten yapmış olabilirler mi?" diye... Yönetmen oyuncuları getirterek iddiaları çürütmüş gerçi...

Ha birde dağ faresinin öldürüldüğü sahne var. Fena saydırmıştım.

Şöyle anlatayım. :) Vakti zamanıyla (lise dönemime denk gelir.:) ) Bi kaç arkadaşımla sadist videolara fena sarmıştık... İnfaz videoları, otopsiler ve her telden işkence görüntüleri gibi... Ki bunlar kurgu değildi. Hatta bi site vardı. Orada yayınlanırdı bu videolar. Baya meşhurdu. Sonradan kapatıldı. Hatta siteyle bağlantısı olanlar tutuklandı gibisinden söylentiler vardı. Neyse biz buradaki videoları izleyip izleyip yorumda yapardık. Bi zaman sonra bu videolar benim için sıradanlaşmaya başladı. İzlemeyi de bıraktım sonrasında... Sanırım bünyeyi fena zehirledim. İzlediğim bu tür filmlerde gerçekçilik, belki de daha fazlasını istiyorum sanırım.

Ha şunu da söylemeden geçemiycem. Maritsa, bu filmleri Annemle izleseydim eğer... Emin ol yorumlarımda farklılıklar olurdu.

Acaba bu kız şaka mi yapıyor diye ,2-3 kez okudum :)
Sen gerçekten ciddisin dimi Nurten o tarz videoları rahatça izleyebilen insana ,tabi Aftermath ağır kaçmaz .

Gel Maritsa ,sana şu kadar para vereceğiz deseler bile , izleyemem o infaz videolarını .
Yok ya yok ,öldürsen o vahşete tanıklık edemem .

İlk zamanlarında ben de izleyemezdim. Hatta 2 -3 gece uyuyamadığım bile olmuştu. Dediğim gibi sıradanlaşıyor zamanla...

Ne yalan söyleyeyim. :) Bu tarz videoları izledikçe insan evladına karşı olan acıma duygumda yok oldu. O infaz videolarını sende izlersen ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın... Adalet anlayışları çok ilginç mesela... Zinadan dolayı adamın boynunu hançerle kesiyorlar. Neyse, başka yere gidecek bu konu... :)

Yalnız hayvanlara yapılan şiddete dayanamam. İzleyemem.

Son düzenleme:
Faces of Death : gerçek otopsileri işliyordu sanırım konu olarak,alt yazı olmadığı için tam olarak anlamadım ama bugüne kadar sonunu izlemediğim tek film.Ki korku filmi hastasıyımdır.

Cannibal Holocaust: filmde kullanılan hayvanlar ne yazık ki gerçek ve canlı hayvanlardı.

The Shinning: Aslında rahatsız edici değil bence ama ben o kapı baltalama sahnesinde adam eşini ve çocuğunu öldürecek sanıyordum,filmi bu şekilde biliyordum o sahnede rahatsız olmuştum bu yüzden,ayrıca filmin en sonundaki tablo çok düşündürücü ve rahatsız ediciydi.

Orphan: Filmi izlemeden önce kendi çocuğum olma imkanı olsa bile ileride evlatlık bir çocuk almayı düşünürdüm hep,bir çocuğa aile olmayı isterdim ama izledikten sonra küçük çocuk fobisi geliştirdim resmen.

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…