en sevdiğiniz kullanmaktan asla bıkmam dediğiniz ve aslla kullanmam dedgınız parfmler

en sevdiğim 7-8 yıldır kullandığım ve asla değiştirmediğim amor amor.kendimi bildim bileli kullanırım.e kendimi bildim bileli bu parfümü kullandığım içinde başka parfüm kullanmadım o yüzden asla kullanmıyacağım bi parfüm yok kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeyalkisalkisalkis

genellikle aynı parfümleri tercih ettiğim için
iğrenç kokanları pek bilmiyorum :))

ama asla vaz geçmem dediklerim

amor amor
lacoste pink
caldion

ve bugün aşık oldum :) lancome miracle :)

erkek parfümlerine bayılıyorum :)

orjinal parfüme çok para veren biri değilim ama bundan sonra denemeyi düşünüyorum

Asla kullanamayacagim iki parfum:
Lancome dan "Tresor" ve "Loulou". Kokularina dayanamiyorum. Cok rahatsiz ediyor. Ustelik birini annem birini halam kullanarak bana iskence ettiler (saka)..
-------
Kullanabilecegim ise artik klasik olmaya aday, herkeste bulunan:
"Coco mademoiselle" asik olmasam da her daim koklamaktan pek vazgecemeyecegim bir koku.

chanel chance sositososito bu kokudan vazgeçemiyorum. biçok parfüm kullandım uzun süre kullanınca midemi bulandırdı ama bu harika bnce

her daim kullanacağım ,hep kalbimde olan tertemiz fresh,saf çiçek kokusu - cacharel eau de eden
asla kullanmayacağım - ysl opium,emporio armani she (midemi bulandırıyo ,angel,lolita lempicka
bu aralar favorim ve klasik olmaya aday marc jacobs - lola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…