En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Felon / Mahkum
Benzeri çok olan bir hikayeyi yönetmen okadar farklı bir uslüpla anlatmış ki hayran kaldım.. bu kadar iyi bir film beklemiyordum. filmdeki dram çok qüzel işlenmiş etkilenmemek elde değil...oyunculuklarda süperdi. herkese tavsiye ederim..

1999 yapımı,kadro çok güçlü..ikinci dünya savaşında amerikalı askerlerin öyküsünü anlatıyo, yine amerikan filmi demeyin çok gerçekçi tarafları vardı.. ben bikaç kez izledim
hele askerlerin korktugu anlardaki surat ifadelerine dikkat edin ben bile tırstım=)

dün devlet oyunlarını izledim sürükleyici ve beklenmedik bi sonla biten bi hikayesi var tavsiye ederimbenneyaptımki

kiki`s deliversy service izledim..
cok eglenceliydi.. ama turkce uyumlu alt yazilarin hepsi fos cikinca ingilizce izlemek zorunda kaldim. baya anlasilir bir aksanla seslendirilms film..

ama tuceye ozellikle bu sorum, su oglani kurtarinca bitiyo mu film cidden? yoksa benimkinde kesinti mi vardi? sanki yarida kaldi film yahu? hangi ozel yetenegi varmis daha ortaya cikmamisti?

bencede super film sırf bu kardo için bile izlenir

begenmene cok sevindim tatlım gercekten etkileyecegi bir filmdi ...hapıshanede gecen bu ture benzer bildigin begendigin bir film var mı cnm ?

bugün saplattıyı izledim aman allahım ne kadınlar var allah muhafaza tabii bi yandanda düşündüm bu kadar sadık kocalarda varmıCADIARZU

canım gerçekten çok sevimli bir filmdi kiki, o çocuk kurtulunca bitiyordu film, biraz yarı gibi bitiyordu ama çok şekerdi gamyoncuiremsu

kim onerdi hatirlamiyorum ama burdan okuyup indirmistim
sommersby
kesinlikle vasat bir film.. oldukca yavan.. hem seneryo iyi degil hem gorsellik acisindan tatmin edici degil..
jodie ve richard sayesinde izlenilir bu film yoksa degilse sanmam yani..
bence bununla vakit kaybetmek yerine daha iyi yapimlari izlemek daha mantikli.

canım gerçekten çok sevimli bir filmdi kiki, o çocuk kurtulunca bitiyordu film, biraz yarı gibi bitiyordu ama çok şekerdi gamyoncuiremsu

yalniz farkettin mi bilmiyorum miyazakinin tum kadin kahramanlarinin tipi birbirinin aynisi nerydese.şutarafagitti
film guzel olmasina guzel ama seneryo acisindan eksiklik var.. ya da bellki devam filmi gelir mi diye dusunmedim de degil.. yine de ama bu eksiklik bariz sekilde gozume batti.. btince inanamadm o derece tucem dusun yani :))
ama seker miydi evet sevimlimiydi evet.. onlara asla lafim yok.. dedgim gbi eksiklik senaryo da.. ya da miyazakiden beklentilerim cok cok yukseldi izlediklerim datmin etmiyo beni artik.. neyse hihoyyyt.

genelde tipleri birbirine benziyor evet, ama bu da hoşuma gidiyor benim, işte diyorum: miyazaki kaydirigubbakcemile3 kikiyi izlediğimde ben de ee noldu şimdi diye kaldığımı hatırlıyorum, yine de devam izlemeye, howl'un yürüyen şatosunu izledin mi asminim :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…