di mi nasıl ışıldıyordu mutlu olunca kızımız, çok tatlıydı ya opuyorumnanaktan
valla hep hayalimdir sevgilimle sevistigim sabahinda isil isil uyanmak opuyorumnanaktan
hep bu filimler beni boyle yapiyooo yaaa:gitme::asigim:klava:
acımasız bu filmler asminim mafoldumben
uzulme tucem bizim herifler bizi isildamasak da begeniyordur a.s.
izleyen varmi bilmiorum ama benim hosuma gitti gecen gun izledim
burda izleyen çok bunu canım, ben de izledim, sonu çok kötüydü :sinifsinif: mistik final olmamış :umursamaz:
Never Back Down / Asla Pes Etme
Konusu bir başarı öyküsü .Senaryo adına pek bir şey beklemeyin derim ama izlerken iyi vakit qeçirtiyor. özellikle dövüş sahnelerini izlemek bana zevk verdi.. Müzikleri filmin önüne qeçmiş ..soundtrack i süper .. kısacası müzikleri için bile izlenir..
Bu arada bir kerede filmlerde baş kahraman pes edecekken annesini kardeşini sevqilisini vs..düşünüp coşmasın ya ! bir kerede bunu yapmasınlar artık :))) keşke bu kadar klişe olmasaydı süper bir film olurdu..
geçen sene izlemiştim, senaryodan çok oyunculuğa bayılmıştık,kadro süperdi..yine baba-oğul ilişkisi var filmde. umarım sizde beğenirsiniz
hafta sonu pcde yer açmak için bikaç film siliyodum, buna bitürlü kıyamadım.. hatta açıp yine izledim=))
çok seviyorum ben bu balığı ya=)
rambo 4 ve felon izledin mı tatlım
Eldorado
Süper bir yol hikayesi ve durum komedisi ..müziklerinin seçimine verildiği sahnelere hayran kalmamak elde değil.. Fransız ve Belçika ortak yapımı 28. uluslararası istanbul film festivalinde de qösterilmiş ve favoriler arasındaydı.. Heleki festival filmlerini seviyorsanız sakın kaçırmayın..(soundtrackini bulan olursa banada söylesin :)) )
ben bunu bulmuştum ama görüntü çok kötüydü sinema çekimiydi izleyememiştim=((( süpermiş ama öyle duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?