evet bunu baya konuşuyolardı gitmek gerek cidden yerimseniben
buz devri 3 :dinazorların şafağı :) en son onu izledim sinemada..
ilk 2 filmini izlediysen 3. yü kaçırmamışsındır ztn canımda ben yinede önereyim :)
vizyondakilerden halk düşmanları güzeldi. diğerlerini sevmedim pek..
prensesin.uykusuyum günde kaç film izliyosun ya hızına yetişmek mümkün değil, bi ara hergün film izledim tipim kaydı vallakaydirigubbakcemile3
bence sen bi site bi blog gibi bişey açabilirsin sinemayla ilgili kendine hasyerimseniben
chess bu son yazdığım filmi buqün izlemedim aklıma qeldi yazdım öneri olsun diyee.. normalde müsait olursam her qece bir film izliyorum ama bu aralar izleyemedim çok yoğundum bu yaz .. dün qecede 2 tane izledim uykuma ve filmlerin uzunluğuna bağlı.. bu qecede izlerim iki tane.. blog u boşver tatlım burdan paylaşıyorum işte hehehe :)))
neden şekerim ciddiyim ben, para bile kazanırsın valla blogundan, düşün bencekaydirigubbakcemile5
şimdi sevgilimle film izliycez kızlar biri bana film tavsiye etsin seçemedim :)) qzl olsun ama dün qece hayal kırıklığı yaşadık
hangi turden olsun ?
romantik komedi olmasında livim her tür olur :) arşivimde varsa izliycem öner bir tane kuzum ?
rambo 4 ve felon izledin mı tatlım
ı ıh izlemedim kuzum indirmedimde öneriyorsan eklerim arşivime livim ..
hiç dusunmeden indir
asla pes etme ve holiganslarınıda mutkala izlemelisin ...bugun bu 4 den birisini izle bence hepsi birbirinden guzel ...inan bu onerdiklerim benim keyif alarak izledigim filmler
saol livim diğerleri şu an elimde yok ama bu qece için asla pes etmeyi izliyorum o var elimde kaydirigubbakcemile5
kırmızı keman (red violin) var güzel onu izleyebilirsiniz prenses opuyorumnanaktan
mukemel bir film begenecegine eminim =)
filmin soundtracklarıda gayet basarılı ..izledikten sonra filmle ilgili yorumlarını bekliyorum =)
stardust (yıldız tozu) şeker bir filmdi bence, robert de niro da ağır adamlıktan sıyrılıp bambaşka bir karakterle görünüyordu, ışıl ışıl güzel bir filmdi bu, sıkılmadım ben açıkçası opuyorumnanaktan
ben de bayilmistim stardust a ya.. favori masal gibi filmler dedigim tarzdandir yani.. mutlu sonla bitecegi elbette belli ama bence cok hos bir hikayesi vardi.. gorsellik guzeldi.. muhabbetler cok eglenceliydi..
valla laf ettirmem stardust a ya :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?