En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Wristcutters: A Love Story / Bilek Kesenler: Bir Aşk Hikâyesi

Aynı tip senaryolardan bıktıysanız ve özqün bir film istiyorsanız kesinlikle bu filmi izleyin.. çok qüzel bir film.. hikaye sadece intihar edenlerin var olduğu dünyada qeçiyor.. filmin qüzel ayrıntılarından biride bu dünyada kimsenin tebessüm edemiyor olmasıydı :) . farklı bir senaryo qerçektende iyi düşünülmüş ve kurqulanmış

prensesin.uykusuyum günde kaç film izliyosun ya hızına yetişmek mümkün değil, bi ara hergün film izledim tipim kaydı vallakaydirigubbakcemile3
bence sen bi site bi blog gibi bişey açabilirsin sinemayla ilgili kendine hasyerimseniben

buz devri 3 :dinazorların şafağı :) en son onu izledim sinemada..
ilk 2 filmini izlediysen 3. yü kaçırmamışsındır ztn canımda ben yinede önereyim :)
evet bunu baya konuşuyolardı gitmek gerek cidden yerimseniben
izlemem mi tatlım Şeniz

vizyondakilerden halk düşmanları güzeldi. diğerlerini sevmedim pek..

duymadım bunu ( gidip okurum orda film konularını artıkın :hulya:
kızlar haklı erkekler haklı mı ne varmış...izleyen var mı CADIARZU

chess bu son yazdığım filmi buqün izlemedim aklıma qeldi yazdım öneri olsun diyee.. normalde müsait olursam her qece bir film izliyorum ama bu aralar izleyemedim çok yoğundum bu yaz .. dün qecede 2 tane izledim uykuma ve filmlerin uzunluğuna bağlı.. bu qecede izlerim iki tane.. blog u boşver tatlım burdan paylaşıyorum işte hehehe :)))

neden şekerim ciddiyim ben, para bile kazanırsın valla blogundan, düşün bencekaydirigubbakcemile5

hiç dusunmeden indir

asla pes etme ve holiganslarınıda mutkala izlemelisin ...bugun bu 4 den birisini izle bence hepsi birbirinden guzel ...inan bu onerdiklerim benim keyif alarak izledigim filmler

saol livim diğerleri şu an elimde yok ama bu qece için asla pes etmeyi izliyorum o var elimde kaydirigubbakcemile5

kırmızı keman (red violin) var güzel onu izleyebilirsiniz prenses opuyorumnanaktan

hiç qörmemiştim bu filmi tuce .baktım şimdi tam benlik qibi duruyor saol önerin için bu qece olmasada ilk fırsatta izleyeceğim ..

mukemel bir film begenecegine eminim =)

filmin soundtracklarıda gayet basarılı
..izledikten sonra filmle ilgili yorumlarını bekliyorum =)

tabikide livim.. hemen buraya eklerim .. öptüm canım benim ben kaçtım film izlemeye :)

ben de bayilmistim stardust a ya.. favori masal gibi filmler dedigim tarzdandir yani.. mutlu sonla bitecegi elbette belli ama bence cok hos bir hikayesi vardi.. gorsellik guzeldi.. muhabbetler cok eglenceliydi..
valla laf ettirmem stardust a ya :asigim:

di mi nasıl ışıldıyordu mutlu olunca kızımız, çok tatlıydı ya opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…