ismi saat olan flashbackli film 11:14 var canım, bu mu acaba
prensess the dark knight nasıldıı? mrk ediyorum güzelse bende izlemek istiyorum.
Şimdi buldum, bulamasaydım ben de takardım, yanlız cidden güzel filmmiş, ben de izlicem en kısa zamanda.
yaaaa yaaaa evettttt buuuuuuuuuuuuuuu....
nasıl mutlu oldum anlatamam umudu kesmişdim.
sen harikasınnnn tatlım ya.
çok ama çokkk yüzlerce binlerce teşekkürlerrrr...
izledikten sonra acaba bizdemi eve bi panik odasi yaptirmayi dusunduren film
City Of Ember / Sihirli Şehir
Fantastik ve masalı filmleri severim ama bu filmde eksik bir şeyler var , yinede çok çok gzl olmasada iyi bir seyirlik.
ben begenmistim aslinda ama dedigin gibi eksiklikler var.. filmin kurgusunda bir eksiklik oldugu kanisindayim. bir de neticede fantastik bir film ilk baslarda cok yavasken sehri isleyisini daha iyi anlatabilirlerdi onun yerine cocuklara verilen gorevler ve ozellikle de elektrik kesintisi uzerinde durmuslardi.
ilerleyen asamalarda ise film cok hizli ilerliyordu, yani daha fazla detay ile daha iyi bir kurgu dusunulebilirdi bence. bir de film de tutku yoktu yahu ne bileyim bir arzu bir sevk herkes halinden memnun o sekil yasiyo gidiyo. tamam bizim elemanlar biseyler yapmak istiyor ama hep tesadufi gelisen seyler yani. boyle bir amaclama yoktu.
yine de sonunda sevinmistim ben :) son sahne atilan tas ozellikle komediydi bana gore :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?