En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

ismi saat olan flashbackli film 11:14 var canım, bu mu acaba

yok tatlım bu değil. tanınmış oyuncular yok. beş altı liseli okulda geçiyor. ilk sahnede biri okul wcsinde intihar ediyor sonra geri dönüp o altı oyuncunun hayatları vs ne geçişler var en son süpriz bir sonla intihar eden görülüyor.
neyse bulamadım bulamıcam sanırm...
teşekkürler..

Şimdi buldum, bulamasaydım ben de takardım, yanlız cidden güzel filmmiş, ben de izlicem en kısa zamanda.

Şimdi buldum, bulamasaydım ben de takardım, yanlız cidden güzel filmmiş, ben de izlicem en kısa zamanda.

yaaaa yaaaa evettttt buuuuuuuuuuuuuuu....
nasıl mutlu oldum anlatamam umudu kesmişdim.
sen harikasınnnn tatlım ya.
çok ama çokkk yüzlerce binlerce teşekkürlerrrr...

yaaaa yaaaa evettttt buuuuuuuuuuuuuuu....
nasıl mutlu oldum anlatamam umudu kesmişdim.
sen harikasınnnn tatlım ya.
çok ama çokkk yüzlerce binlerce teşekkürlerrrr...

Ne demek her zaman bekleriz :jeyyar:
Filmle ilgili çok güzel yorumlar okudum, bir çok ödül almış falan. Sayende ben de değişik bi film izlemiş olcam, çok yavaş iniyo ama :hulya:

son durak 4 süper saçma bi film olmuş izlemenizi tavsiye etmiyorum

City Of Ember / Sihirli Şehir

Fantastik ve masalı filmleri severim ama bu filmde eksik bir şeyler var , yinede çok çok gzl olmasada iyi bir seyirlik.

Son düzenleme:
What Doesn’t Kill You - Suç Ağı

Gerçekten hoşuma gitti.Tavsiye ederim.

kadın aklı erkek aklı... sinemada geçen gün tesadüfen girip izlediğim bir film....

klasik romantik komedi tarzı ...ama fena değil izlenebilir...

Sinemaya gitmeyi özledim yaw.:çok üzgünüm:
Neyseki Goldmax movimax varda idare ediyoruzÇok üzgünüm çoook

City Of Ember / Sihirli Şehir

Fantastik ve masalı filmleri severim ama bu filmde eksik bir şeyler var , yinede çok çok gzl olmasada iyi bir seyirlik.

ben begenmistim aslinda ama dedigin gibi eksiklikler var.. filmin kurgusunda bir eksiklik oldugu kanisindayim. bir de neticede fantastik bir film ilk baslarda cok yavasken sehri isleyisini daha iyi anlatabilirlerdi onun yerine cocuklara verilen gorevler ve ozellikle de elektrik kesintisi uzerinde durmuslardi.
ilerleyen asamalarda ise film cok hizli ilerliyordu, yani daha fazla detay ile daha iyi bir kurgu dusunulebilirdi bence. bir de film de tutku yoktu yahu ne bileyim bir arzu bir sevk herkes halinden memnun o sekil yasiyo gidiyo. tamam bizim elemanlar biseyler yapmak istiyor ama hep tesadufi gelisen seyler yani. boyle bir amaclama yoktu.
yine de sonunda sevinmistim ben :) son sahne atilan tas ozellikle komediydi bana gore :))

evet canım ve bulmacayı çözmeleri okadar kolay oluyorki insanı tatmin etmiyor bu yüzden .. birşeyler oluverdi ve bitiverdi.. kitaptan uyarlama olduğu için film saatine sığdıramamışlar bir çok şeyi bence.. bu hikaye 4 5 saat çekilse ben izlerdim şahsen ama böyle çok eksik kalmış film.. sonucundaki taş olayı dediğin gibi tam komedi :) Tim Burton'un sıkça çalıştığı Caroline Thompson filmin senaryosunu düzenlemiş bu arada canım ..

kizlar bu aksam izledim klasik seri cinayetl temali filmdi baska cazibesi yoktu bana gore

Gifted Hands: The Ben Carson Story (2009)

Yönetmen

Thomas Carter

Senaryo
John Pielmeier

Görüntü Yönetmeni
John B. Aronson

Müzik
Marty Davich

Yapım : 2009

Ülke :
Amerika

Tür : Dram

IMDB Puan : 7.8/10

tt1295085

Ben Carson'ın biyografisini konu alıyor film. Gerçek bir hikaye olması cezbedici. İçinden çıkarılacak bir sürü dersler var.
Film boyunca çocuklar doğurup, müthiş bir şekilde yetiştirmek istedim :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…