En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Final Destination 4 - Son Durak 4

3 boyutlu da bi başka oluyo yani :)

Kehanet ' izledim...nicolas cage ....
1959 yılında, bir grup öğrenciden geleceğin neye benzeyeceğini resmetmeleri istenir. Resimler 50 yıl boyunca saklanır. Yarım asır sonra, mesajın geçen 50 yıl içinde yaşanan tüm büyük felâketleri tahmin ettiği ortaya çıkar. John Koestler belgeden, üç büyük felâketin daha yaşanacağını ve bunlardan sonuncusunun küresel çapta bir yıkıma yol açacağını keşfeder. Felâketi durdurabilmek için zamanla yarış başlar.

değişik bir senaryoydu...ama sonunu beğenmedim...çok garip bitti..ya da ben öyle düşünüyorum:1ninca:...

she's evil (jennifer's body)
megan fox oynuyo
beğenmedim ben

The boy In The Striped Pyjamas | Çizgili Pijamalı Çocuk

Babası nazi kampında görev almaya başlayan Bruno'nun kampın yakınına taşınmalarıyla başlayan macerasını konu alıyor.. Yahudi soykırımına bir çocuğun gözüyle şahit oluyoruz.. Oldukça yalın bir film. Çocuk oyuncular çok başarılı ,sonunda gözlerim doldu çok duygulandım.. Tavsiye ederim.

Ben soykırım filmi tercih etmiyorum artık ama bu film gerçekten izlenmeli. Bir çocuğun gözünden izlemek çok farklı. Bazı sahnelerinde çok etkilenmiş çok üzülmüştüm. Özellikle final çok sarsıcıydı.

evet cnm her sene bir soykırım filmi yapılıyor nerdeyse ama bu çok çok farklı dediğin gibi.. ıyi bir dram hem duygusal hem psikolojik olarak beni çok etkiledi...

Son düzenleme:
bende dün akşam eşimle çok güzel iki tane harika film izledim ....
biri ölüm çığlığı..
korku filmlerinden vazgeçemeyenler için süper bi film..

diğeride tristan ve isolde...
buda güzel bi aşk filmi....
bunuda izleyin derim...
gerçekten ikisindende memnun kalıcaksınız..

Hayatımda izlediğim en kötü film sanırım. sex, şiddet, masturbasyon,kan :bbo:
Ne anlatmak istediği bile anlaşılamayan, o sahneden bu sahneye atlayan, saçma sapan bi film. Ortalarında bırakıcaktım izlemeyi ama huyum değil, son 15-20 dakikasına kadar dayanabildim, çok kötü bi filmdi ya. Kesinlikle önermem fisfisfis

Hable Con Ella / Konuş Onunla

2001 yili ispanyol yapimi bir drama... yonetmeni pedro almodovar...
Film hakkında ne diyeceğimi bile bilemiyorum, bir aşk öyküsü hiç bu kadar yalın sapkın ve masum anlatılmamıştır herhalde..Filmin içindeki sessiz filmi izlemek çok güzeldi ,film şahaneydi .Yönetmeni tebrik ediyorum bütün filmlerini izlemeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:

muhteşem bir film, muhteşem bir yönetmen almodovar, tüm filmlerine gözüm kapalı kefilim :asigim:

prensesfbcim konuş onunla filminde bitkisel hayata giren ve yıllarca bu durumda kalan hastalar var; hatun kişimiz de dansçı ama bu vakaların arasına karışıyor; bu arada onun hayranı olan, sürekli hasta bakan (sanırım annesine bakıyordu) esas oğlanımız da onun için üzülüp ona bakacak hasta bakıcı oluyor; bu arada kızın önceden tiyatro merakı vardı; kız hastalanınca esas çocuk sürekli tiyatrolara gidip gelip hatun hasta da olsa onu duymasa da ona oyunları anlatıyor, bu arada da hastanede aynı duruma gelen matadorun nişanlısıyla tanışıyor. özetle bu canım, hatam olabilir, hatırladığım kadarıyla...

anladim canim benim cok tsk ederim zahmet oldu guzelim tekrar saoll gulum

Evlatlık oğlu Liu-San’ın neredeyse hayatını kaybetmesine neden olacak bir kaza geçirmesinden sonra Diane, aklını kaçıracak noktaya gelir. Günlerce korkunç kabus ve halusinasyonların etkisi altında kalır. Çocuğun bir mucize sonucu kurtulması ve iyileşmesi Diane’i tuhaf düşüncelere iter. Gerçekten Liu-San kimdir? Nereden gelmiştir? Göğsündeki tuhaf izin anlamı nedir? Evlatlık olarak verilmesinde Asko Vakfı’nın rolü nedir?

Sergeï isimli bir Rus gencin yardımıyla Diane bu sırrı araştırmaay başlar. Araştırma onu, “Tsevens” isminde esrarengiz bir Moğol kabilesine ve onların Taş Meclisi’ne götürür.

Diane’nin etrafında tuhaf ölümler gerçekleşirken Liu-San yedinci yaş gününde kaçırılır. Oğlunun nereye kaçırıldığını tahmin eden Diane, kendini Doğu Moğolistan’ın ücra bölgelerinde bulur. Oğlunun kaderinin yazılı olduğu, unutulmuş ve vahşi dünyasında bir yolculuğa çıkar.

Anne şefkatinin her şeyden güçlü bir duygu olduğunun anlatıldığı film, Fransız kara film ve korku öğelerini mükemmel şekilde bir araya getiriyor.

Jean Christophe Grange’nin çok satan aynı adlı eserinden uyarlanan “Taş Meclisi” eşine az rastlanır yeni akım Fransız korku filmlerinden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…