Final Destination 4 - Son Durak 4
3 boyutlu da bi başka oluyo yani :)
The boy In The Striped Pyjamas | Çizgili Pijamalı Çocuk
Babası nazi kampında görev almaya başlayan Bruno'nun kampın yakınına taşınmalarıyla başlayan macerasını konu alıyor.. Yahudi soykırımına bir çocuğun gözüyle şahit oluyoruz.. Oldukça yalın bir film. Çocuk oyuncular çok başarılı ,sonunda gözlerim doldu çok duygulandım.. Tavsiye ederim.
Ben soykırım filmi tercih etmiyorum artık ama bu film gerçekten izlenmeli. Bir çocuğun gözünden izlemek çok farklı. Bazı sahnelerinde çok etkilenmiş çok üzülmüştüm. Özellikle final çok sarsıcıydı.
Hable Con Ella / Konuş Onunla
2001 yili ispanyol yapimi bir drama... yonetmeni pedro almodovar...
Film hakkında ne diyeceğimi bile bilemiyorum, bir aşk öyküsü hiç bu kadar yalın sapkın ve masum anlatılmamıştır herhalde..Filmin içindeki sessiz filmi izlemek çok güzeldi ,film şahaneydi .Yönetmeni tebrik ediyorum bütün filmlerini izlemeyi düşünüyorum.
prensesfbcim konuş onunla filminde bitkisel hayata giren ve yıllarca bu durumda kalan hastalar var; hatun kişimiz de dansçı ama bu vakaların arasına karışıyor; bu arada onun hayranı olan, sürekli hasta bakan (sanırım annesine bakıyordu) esas oğlanımız da onun için üzülüp ona bakacak hasta bakıcı oluyor; bu arada kızın önceden tiyatro merakı vardı; kız hastalanınca esas çocuk sürekli tiyatrolara gidip gelip hatun hasta da olsa onu duymasa da ona oyunları anlatıyor, bu arada da hastanede aynı duruma gelen matadorun nişanlısıyla tanışıyor. özetle bu canım, hatam olabilir, hatırladığım kadarıyla...
anladim canim benim cok tsk ederim zahmet oldu guzelim tekrar saoll gulum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?