En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

muhteşem bir film, muhteşem bir yönetmen almodovar, tüm filmlerine gözüm kapalı kefilim :asigim:

evet canım yönetmenin ben daha önce bir kaç filmini daha izlemiştim , hepsini fırsat buldukça izlemeyi düşünüyorum... Hable Con Elladaki müziklerde mükemmeldi değilmi tuce ama soundtrackini bulamadım .senin ilgini çekti mi canım benim ?

Interstate 60 | Bilinmeyen Yol

Az önce izledim, yol filmlerini ztn çok severim bu filmde oldukça eğlenceli iyi kurgulanmış. ben ana karakterlerden ziyade yardımcı karakterleri çok sevdim.farklı ve hayatın içinden hikayeleri var..Sonuç olarak Fantastik, Komedi, Dram , Yol , Gizem .. bu film bütün bu türleri içinde barındırıyor:)

torrentını bulamadım, siz nerden buldunuz kızlar?

defalarca kere izleyebilirim almodovar filmlerini canım, müzikleri gerçekten çok dikkat çekici ve hatta bende de olması lazım canım, kurcalayayım arşivi biraz, bulursam mutlaka atarım rapide opuyorumnanaktan

tucem yanlış hatırlamışsın.. çocuk acıdığı için bakmıyor .. ztn Alicia 'ya platonik aşk besliyor ve tesadüf eseri onun hasta bakıcısı oluyor :)

En son olarak 9 filmini izledim arkadaşlar; çoğumuzun bildiği üzere tim burton'ın yapımcılarından biri olduğu bir animasyon filmi; ancak tekniği ve kullanılan sahneler ve renkler bakımından çocuklara değil yetişkinlere hitap ediyor.

Konu:
9 doğduğu zaman kendini kıyamet sonrası bir dünyada bulur. Tüm insanlar yok olmuştur. ınsanları yokeden, makinelerden kaçarken hayatta kalmış diğerlerini şans eseri keşfeder. Saklanmak boşunadır. Hayatta kalmak istiyorlarsa karşı atağa geçmeli ve makinelerin kendilerinden ne istediğini anlamalıdırlar. Medeniyetin devamı sadece onların elindedir.

Not olarak filmin süresi 1 saati biraz aşkın arkadaşlar, yani imkanınız varsa sinemada izleyin ama evde zaman geçirmek için daha uygun bence; bir de çok sürükleyici bir hikaye izlediğiniz halde sonu daha başarılı olabilirdi; daha fazlası spoiler olacak, susuyorum :kedi:

kkizlar cok cok super bilim kurgu, fantastik, ask filmi onerir misiniz?
yani 3 kategoride her birinden birer film..

kizlar az once bu filmi izledim guzel bi filmdi tavsiye ederim esinden korkarak onu birakamayan garson kadinin hikayesi

kkizlar cok cok super bilim kurgu, fantastik, ask filmi onerir misiniz?
yani 3 kategoride her birinden birer film..

izlemediysen eğer;

the man from earth son zamanlarda izlediğim en güzel bilimkurguydu ( Film sadece bir odada geçiyor ve diyaloglar üzerinde gelişiyor cnm özellikle belirtiyorum belki bilimkurgu isteğini tatmin etmeyebilir diye ,alışılmışın dışında ama çok güzel ,zeki bir film)

Fantastik olarak

Bilek kesenler bir aşk hikayesi güzeldi.. bir çok önereceğim filmi izlemişsindir ztn eminim :)

Pan'ın Labirenti
Narnia Günlükleri
Sihirbaz

Sudaki kız
da fena sayılmaz

Romantik komedi izlemem pek
ama aşk filmi olarak sana

Im Juli | Temmuzda yı öneririm çok güzel bir aşk filmi :)

sudaki kiz bilek kesenler ve the man from earth u izliciiigim..

im juli filmine on yargim var siddetli bicimde.. izlemem saniyorum...
panin labirentini izlemistim harika bir filmdi zaten..
narnia yi da bi kere denedim sarmadi nedense.. kafam doluuydu pek ondan olabilir.. eserse yeniden izlerim belki..
sagol cok super oneriler vermissin..

benimde hosuma gider fantastik filmler panin labirenti narnia gunlukleri onun iki serisinide izlemistim daha bi kactane fantastik film daha vardi begendim ama aklima gelmedi

ne demek canım benim umarım beğenirsin.. sudaki kız için beklentilerin fazla olmasın :) ama ben niyeyse çok sevmiştim
im juli ye neden ön yargı yaptın ki güzel bir filmdi .izle bence kır önyargını :)

en son ve nihayet dün gece TRUMAN SHOW'u izledim, malesef sonunu bildiğimden pek sürprizle karşılaşamadın, yıllar önce de zaten aynı nedenle sinemada izleyememiştim; ama gerçekten çok eğlenceli, cici bir filmdi opuyorumnanaktan

evettt truman show çok eğleceli bir film:) sonunda insan jim in yerine kendini düşünmeden edemiyor :))

Kızlar Hable con ella'yı izledim akşam, gerçekten değişik güzel filmdi.
Başlarda yok canım bu adam ne yaparsa yapsın sevilmez falan derken sonlara doğru içim burkuldu. Ama benim anlamadığım o kıza kim tecavüz etti ve nasıl iyileşti :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…