muhteşem bir film, muhteşem bir yönetmen almodovar, tüm filmlerine gözüm kapalı kefilim :asigim:
evet canım yönetmenin ben daha önce bir kaç filmini daha izlemiştim , hepsini fırsat buldukça izlemeyi düşünüyorum... Hable Con Elladaki müziklerde mükemmeldi değilmi tuce ama soundtrackini bulamadım .senin ilgini çekti mi canım benim ?
evet canım yönetmenin ben daha önce bir kaç filmini daha izlemiştim , hepsini fırsat buldukça izlemeyi düşünüyorum... Hable Con Elladaki müziklerde mükemmeldi değilmi tuce ama soundtrackini bulamadım .senin ilgini çekti mi canım benim ?
prensesfbcim konuş onunla filminde bitkisel hayata giren ve yıllarca bu durumda kalan hastalar var; hatun kişimiz de dansçı ama bu vakaların arasına karışıyor; bu arada onun hayranı olan, sürekli hasta bakan (sanırım annesine bakıyordu) esas oğlanımız da onun için üzülüp ona bakacak hasta bakıcı oluyor; bu arada kızın önceden tiyatro merakı vardı; kız hastalanınca esas çocuk sürekli tiyatrolara gidip gelip hatun hasta da olsa onu duymasa da ona oyunları anlatıyor, bu arada da hastanede aynı duruma gelen matadorun nişanlısıyla tanışıyor. özetle bu canım, hatam olabilir, hatırladığım kadarıyla...
defalarca kere izleyebilirim almodovar filmlerini canım, müzikleri gerçekten çok dikkat çekici ve hatta bende de olması lazım canım, kurcalayayım arşivi biraz, bulursam mutlaka atarım rapide opuyorumnanaktan
torrentını bulamadım, siz nerden buldunuz kızlar?
kkizlar cok cok super bilim kurgu, fantastik, ask filmi onerir misiniz?
yani 3 kategoride her birinden birer film..
izlemediysen eğer;
the man from earth son zamanlarda izlediğim en güzel bilimkurguydu ( Film sadece bir odada geçiyor ve diyaloglar üzerinde gelişiyor cnm özellikle belirtiyorum belki bilimkurgu isteğini tatmin etmeyebilir diye ,alışılmışın dışında ama çok güzel ,zeki bir film)
Fantastik olarak
Bilek kesenler bir aşk hikayesi güzeldi.. bir çok önereceğim filmi izlemişsindir ztn eminim :)
Pan'ın Labirenti
Narnia Günlükleri
Sihirbaz
Sudaki kız da fena sayılmaz
Romantik komedi izlemem pek
ama aşk filmi olarak sana
Im Juli | Temmuzda yı öneririm çok güzel bir aşk filmi :)
sudaki kiz bilek kesenler ve the man from earth u izliciiigim..
im juli filmine on yargim var siddetli bicimde.. izlemem saniyorum...
panin labirentini izlemistim harika bir filmdi zaten..
narnia yi da bi kere denedim sarmadi nedense.. kafam doluuydu pek ondan olabilir.. eserse yeniden izlerim belki..
sagol cok super oneriler vermissin..
en son ve nihayet dün gece TRUMAN SHOW'u izledim, malesef sonunu bildiğimden pek sürprizle karşılaşamadın, yıllar önce de zaten aynı nedenle sinemada izleyememiştim; ama gerçekten çok eğlenceli, cici bir filmdi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?