En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

küçük prensimle anlaşamıyoruz şu aralar sinirleniyorum elimde olmadan sonrada üzülüyorum hemen imdadıma ''kramer kramere karşı'' yetişiyor.bu ay belkide dördüncü seyredişim. niye bir baba filmi terccih ediyorum bilemiyorum ama çok işe yarıyor sakinleşip eğleniyoruz oğlumla((

ayy ne güzelll yaaopuyorumnanaktan
bende komşunun oğlu hep bizde 5 yaşında ona hep arı filmini açıyorum
bende belki 10 kere izledim arı filmini

arı filmi mi :asigim::asigim:

evet tucecimmmopuyorumnanaktan
defalarca defalarca izledim filmi de seviyorum şükür ki öyle pokemon fln istemiyorkaydirigubbakcemile3
bugün yine geldi meltem hadi arıları aç dedi bende açamam ya başım ağrıyo bak çok dedim gitti:gitme:üzüldüm sonra

ne tatlı ya, o kesin şu bir böceğin yaşamı falan gibi filmleri de sever opuyorumnanaktan

ne tatlı ya, o kesin şu bir böceğin yaşamı falan gibi filmleri de sever opuyorumnanaktan

o kadar tatlı ki o aslında beni seviyor film bahane kaydirigubbakcemile3
annesi evde tutamıyorum sabah gözünü açar açmaz meltem diye tutturuyo diyo bide annesine diyomuş anne koş koş meltemin babası eve geldi hadi çıkıp iste meltemi babasından bizde kalsın artık o diyomuşkaydirigubbakcemile3
onunla takılıyorum işte öyle tüm gün arıları izliyoruz diğer animasyonlarım ingilizce birazda o yüzden arıları istiyor aa bide birlikte izlediğimiz ilk filmkaydirigubbakcemile3

ay bir de anısı varmış, beraber izledikleri ilk filmmiş, canım benim :1hug:

ne güzel tatlım ya.
çocuklarla paylaşmak çok eğlenceli oluyor. bende büyük yeğene her gidişimde önce bir robotlar filmini seyrederdik sonra oyun oynardık:)))
benim oğlan büyüsün bende animasyon ve çizgi filmlere gitcem boıl bol hep özenirim çocuğuyla gelenlere.ya hangi filmdi hatırlamıyorum ama bir çizgi filmde başroldeki kahraman ölmüştü yada annesimi ne gitmişti ne tüm salon ağlamıştı o aklıma geldi çok tatlılardı:)))

hehekaydirigubbakcemile3bugün yine izledimkaydirigubbakcemile3
bugün kung fu pandayı izleyelim dedim azcık izleyip kapadı yine arıları istedikaydirigubbakcemile3
film başlıyor benim ufaklıkta başlıyor sarı siyah sarı siyah aa siyah sarıı kaydirigubbakcemile3filmi ezberledi artıkopuyorumnanaktan

Prensesfb su an benim aklima gelmedi ama bulursam yazarim.
Fever Pitch dun izledigim film...
Drew Barrymore ve ve veee Jimmy Fallon adamim benim

Prensesfb su an benim aklima gelmedi ama bulursam yazarim.
Fever Pitch dun izledigim film...
Drew Barrymore ve ve veee Jimmy Fallon adamim benim

baymerakli avatarini gorunce eski gunlere gidip geldim:)) noel temali karli filmler disinda gerilim aksiyon korku romantik tarihi hemen hemen butun turler severim yeterki guzel konulu olsun sarsin izledikce

ben bide noel temali karli filmlere bayilirim akliniza gelen filmler varmi

the nightmare before christmas nasılkaydirigubbakcemile3:roflol:aklıma direk o geldikaydirigubbakcemile3

tim burtonın filmi
filmde geçen this is hallowen şarkısıda harikadır ben marilyn mansonun coverına bayılıyorum bu parçanıngamyoncuiremsu

ben bunu izlemedim :a015::a015::a015:

ben bunu izlemedim :a015::a015::a015:

aaaaa:1shok:tucecim izlemelisin ya çok güzel bu öcüler normal insanlar gibi noel yapmak istiyolar ama korkunç oluyo sonuç dehşetkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
imdb puanı da 8.0 ayrıca

esas konuda şöyle;
"Halloween Kentinin Balkabağı Kralı olmaktan usanan Jack Skellington heyecen verici birşeylerin arayışına çıkar. Bu arayışta Christmas Kentini bulur ve tüm dünya üzerinde noel gecesi çocuklara oyuncak dağıtma görevini Noel Baba'dan devralmaya karar verir.Tim Burton'ın inanılmaz hayal gücünün stop-motion tekniğiyle çekilmiş başarılı bir film."

ölü gelini izledin mi peki:kedi da tim burtonın o da güzelopuyorumnanaktanduygusalda opuyorumnanaktan

Dün akşam Aşk Tutulmasını izledim
Başrollerinde Tolgahan Sayışman ve Fahriye Evcen oynuyor
Nasıl kötü bir film anlatamam:dilcikar:
Çok yapmacık
Hiç beğenmedim.. 10/1
Bir puanıda Sayışmanın yakışıklılığı için verdim yoksa onuda virmezdim:umursamaz:

ben de izledim. vasat altı bir film ama ben yine de 4/10 veririm

ayy ne güzelll yaaopuyorumnanaktan
bende komşunun oğlu hep bizde 5 yaşında ona hep arı filmini açıyorum
bende belki 10 kere izledim arı filmini

arı filmi diyince aklıma geldi....geçen gün tv de denk geldi arı filmi ....izlemek de istiyodum zaten...çok hoşuma gitti...opuyorumnanaktan

ya ben çok severim tim burton.
Sweeney Todd, ölü gelin, big fish,makaseller beterböcek hepsi birbirnden güzel sevdiğim filmler.
bu filmide muhteşem.charlinin çikolata fabrikasını unuttum. maymunlar cehennemi var bide. daha vardır aklıma gelmeyen.
meltem süper tercih tebrikler valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…