küçük prensimle anlaşamıyoruz şu aralar sinirleniyorum elimde olmadan sonrada üzülüyorum hemen imdadıma ''kramer kramere karşı'' yetişiyor.bu ay belkide dördüncü seyredişim. niye bir baba filmi terccih ediyorum bilemiyorum ama çok işe yarıyor sakinleşip eğleniyoruz oğlumla((
ayy ne güzelll yaaopuyorumnanaktan
bende komşunun oğlu hep bizde 5 yaşında ona hep arı filmini açıyorum
bende belki 10 kere izledim arı filmini
arı filmi mi :asigim::asigim:
evet tucecimmmopuyorumnanaktan
defalarca defalarca izledim filmi de seviyorum şükür ki öyle pokemon fln istemiyorkaydirigubbakcemile3
bugün yine geldi meltem hadi arıları aç dedi bende açamam ya başım ağrıyo bak çok dedim gitti:gitme:üzüldüm sonra
ne tatlı ya, o kesin şu bir böceğin yaşamı falan gibi filmleri de sever opuyorumnanaktan
o kadar tatlı ki o aslında beni seviyor film bahane kaydirigubbakcemile3
annesi evde tutamıyorum sabah gözünü açar açmaz meltem diye tutturuyo diyo bide annesine diyomuş anne koş koş meltemin babası eve geldi hadi çıkıp iste meltemi babasından bizde kalsın artık o diyomuşkaydirigubbakcemile3
onunla takılıyorum işte öyle tüm gün arıları izliyoruz diğer animasyonlarım ingilizce birazda o yüzden arıları istiyor aa bide birlikte izlediğimiz ilk filmkaydirigubbakcemile3
o kadar tatlı ki o aslında beni seviyor film bahane kaydirigubbakcemile3
annesi evde tutamıyorum sabah gözünü açar açmaz meltem diye tutturuyo diyo bide annesine diyomuş anne koş koş meltemin babası eve geldi hadi çıkıp iste meltemi babasından bizde kalsın artık o diyomuşkaydirigubbakcemile3
onunla takılıyorum işte öyle tüm gün arıları izliyoruz diğer animasyonlarım ingilizce birazda o yüzden arıları istiyor aa bide birlikte izlediğimiz ilk filmkaydirigubbakcemile3
ne güzel tatlım ya.
çocuklarla paylaşmak çok eğlenceli oluyor. bende büyük yeğene her gidişimde önce bir robotlar filmini seyrederdik sonra oyun oynardık:)))
benim oğlan büyüsün bende animasyon ve çizgi filmlere gitcem boıl bol hep özenirim çocuğuyla gelenlere.ya hangi filmdi hatırlamıyorum ama bir çizgi filmde başroldeki kahraman ölmüştü yada annesimi ne gitmişti ne tüm salon ağlamıştı o aklıma geldi çok tatlılardı:)))
Prensesfb su an benim aklima gelmedi ama bulursam yazarim.
Fever Pitch dun izledigim film...
Drew Barrymore ve ve veee Jimmy Fallon adamim benim
ben bide noel temali karli filmlere bayilirim akliniza gelen filmler varmi
the nightmare before christmas nasılkaydirigubbakcemile3:roflol:aklıma direk o geldikaydirigubbakcemile3
tim burtonın filmi
filmde geçen this is hallowen şarkısıda harikadır ben marilyn mansonun coverına bayılıyorum bu parçanıngamyoncuiremsu
ben bunu izlemedim :a015::a015::a015:
Dün akşam Aşk Tutulmasını izledim
Başrollerinde Tolgahan Sayışman ve Fahriye Evcen oynuyor
Nasıl kötü bir film anlatamam:dilcikar:
Çok yapmacık
Hiç beğenmedim.. 10/1
Bir puanıda Sayışmanın yakışıklılığı için verdim yoksa onuda virmezdim:umursamaz:
ayy ne güzelll yaaopuyorumnanaktan
bende komşunun oğlu hep bizde 5 yaşında ona hep arı filmini açıyorum
bende belki 10 kere izledim arı filmini
the nightmare before christmas nasılkaydirigubbakcemile3:roflol:aklıma direk o geldikaydirigubbakcemile3
tim burtonın filmi
filmde geçen this is hallowen şarkısıda harikadır ben marilyn mansonun coverına bayılıyorum bu parçanıngamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?