En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

daha az önce bitirdim yorumumu da taze taze yapayımzemuszemus

THE ELEPHANT KıNG (FıLLERıN KRALLIĞI)
Ben beğenmedim:sinifsinif:
yediler içtiler yiyiştiler film bitti:sm_confused:
imdbsi de 7.2 fln öyle bişey ben imdb ile ters orantılı gidiyorum(misal: the love guru:lepi:)
bi tane de filcik vardı o hayvana da bakamadılar hayvan acı çeke çeke öldüsenağlama
filmi alırken elephant king i bi an stephen king olarak gördüm-tatlicadiarzu-öyle aldım elime sonra dedim her işte bi hayır vardır ben bunu alayım:1closedeyes: amma ve lakin beğenmedim tarzım değil
buyrunuz bu da afişimiz

simdi aklima geldi kitabini okumustum stefan kingin romani falci filminide cekmisler onuda izledim guzeldi hosuma gitmisti

Dün akşam Angelina JOLİE'nin "SAHTEKÂR" filmini izledim..Gerçek bir hikaye olması etkiledi beni..İzlerken de sıkılmadım, aksine sinirlendim

az önce THE BıG LEBOWSKI yi izledimdelikafadulden
harikaydı ya çok eğlendim izlerken bayıldım bu filme
daha önce tv de defalarca kez çıktı cd si elimde aylardır var ama ben onu tadımlık bırakmıştım zor zamanlar için
filmin konusuna hiç adapte olmadım zaten karakterlere odaklandım sadece :lepi:daha da pek çok kez izlerim
imdbsi de 8.2 imiş sositososito

ya meltemim neden seyrettin şimdi bunu çok yorgunum gülmeye takatım yok.
hastayız biz eşimle coen biraderlere.
ya bu filmde çok süperdir bi 20 kez seyretmişliğimiz kesin vardır. hep gülerim çok mutlu olurum halada adı geçse bile.
hatta şöylede bir durum var çok sıkıldığım zamanlarda ben hemen aklıma komik filmlerden sahneler getiririm. kül dökme sahnesi kurtarıcım olur hep.
helal sana.

o kül dökme sahnesi neydi öyle yaa:roflol::roflol:walker a bayıldım dude zaten apayrı
karakterler çok iyiydi kaydirigubbakcemile3
hele bi de nihilistler fos çıkıyor ya filmin sonunda orda çok güldümkaydirigubbakcemile3

sonuna sınırlendin dimi cnm

bende en çok trende oğlanın '' çocukları ben öldürdümvs vs '' deyip ağladığı sahnede çok sinirlenmiştim. rol bile olsa bir çocuğa bunlar dedirtilmez.
ve eline kazam kürek verip kemikleri çıkartırdıkları sahnede iyice zıvanadan çıktım. umarım gerçekten kazan çocuk değildir.
filmin tadına bile varamadım bunlara sinirlenmekten.gişe yapsn diye çocukların bu tür rolerde oynamalarına çok karşıyım.
((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…