- Konu Sahibi sasifelekcikmazi
-
Hayatımda iyi giden ve kötü giden şeyler var. Çok şükür bir evladım var. Onunla mutluyum. Eşim de fena değildir. Ama coook uzun süredir sadece erkek, es değil hiçbir konuda tutku hissedemiyorum. Film severdim açıyorum ama öylesine, kitap, tatil öylesine. Tutkulu tipler beni anlayacaktır. En son ne zaman çok heyecanlandiniz? Tabi ki kızımla ilgili heyecanlanıyorum mutlu oluyorum ama hayatın geri kalanı. Şikayet değil hiç yaşama arzusunu, inatciligini, azmini kaybedip tekrar kazanan oldu mu? Mesela fazla kilom var 2-3 veriyorum sonraaa Aaa nasılsa veriyorum deyip sallıyorum. Tatile gidiyorum nasıl olsa dönecegim deyip heyecanım az oluyor. Ya da biri yalan söylüyor eskiden kavga ederdim şimdi uğraşmıyorum bile. Bugün bir firma ile tartıştım ki severim tartışmayı keyif bile almadım.
Yalnız konuya pozitif basan iki üyeden birisisiniz. Kalanlarimiz bitikOldum olasi yildizlari izlemeyi cok severim, hayal kurarim. Evliligimin son doneminde artik neden mutlu olamıyorum diye sorguluyodum. Bosandiktan bikac ay sonra sigara icmek icin bi aksam balkona ciktim, gozyuzune bakarken yeniden hayal kurdugumu ve mutlu hissettigimi farkettim. Sonra hersey geri gelmeye basladi. Cok sevdigim orman yuruyuslerini yapmaya basladim, cicek topladim. Hersey duzeliyor, merak etmeyin
Kesinlikle aptal gibi hissediyor insan.Benim de heyecanım yok bu ara , 1000 tl eski 10 tl gibi oldu. Saçmasapan herşey pahalı ekonomi yüzünden sanırım
Mücadele dönemlerinden sonra bir süre daha rehaveti ve bıkkınlığı sürüyor açıkçası.Tatile zaten cikicam ama bebisle ama galiba 1 gece bebisi bırakıp bir yere kacabilirim.
Başlığı açtıkça düşündüm sağlık, mücadele, iş hayatı, anksiyete, aile, kv terörü çok şey yaşandı. Ben altında kaldim. Çok şükür çoğu düzeldi daha doğrusu direne direne düzelttim. Sonra ben eski sasifelek olamadım.
Yalnız konuya pozitif basan iki üyeden birisisiniz. Kalanlarimiz bitik
Babaciginiza Allahtan rahmet, sizlere de sabırlar diliyorum. Yattığı yerler incitmesin inşallah...Hastalanmadan bir gün önce gülerek açmıştı telefonu,çok neşeliydi.Çocukla çocuk,büyükle büyük olurdu.Ertesi gün rahatsizlanip hastaneye kaldırıldı,bir iki gün içinde çıkar dedik hep ama 12 gün içinde çoklu organ yetmezliğine girip vefat etti.Hâlâ inanamıyorum,sesi kulaklarımda çınlıyor sürekli.Çok yaşlı da değildi,tam torunlarıyla vakit geçirecek,gezecek tozacak yaştaydı ama kurtaramadık.Allah'ım ömrümden al,ona ver diye çok yalvardım,abim de öyle dua etmiş ama olmadı.Etrafta çok yaşlı insanları görünce aynı şeyleri düşünüyorum ben de,Allah affetsin.Sanırım acısı hiç geçmeyecek ama çocuklarim ve ailem için iyi olmak zorundayım....
Biliyorum benim kronik ağrılı ataklarla giden bir hastalığım var. Uzun dönem ağrı çekenler bilir tüm hayat alginiz değişiyor. Şimdi son ihtimal gerçekten ağır bir ilaç gündemde. Bence o benim hırsımı, inadımı bitirdi. Ama
Ben evliyken umudumu, mutlulugumu yitirmistim. Beni ben yapan ozelliklerim torpulenmisti. Bosandiktan sonra eski halime yaklasmayi basardim. Ciddi bir mucadele verdikten sonra tamamen eski hali almak imkansiz bana gore. O mucadelede insanlarin gercek yüzünü goruyosun, saf ve guzel duygularini somurup bir kenara atıyorlar. Yinede hayattan umudum var. Konularimi biliyosunuz. Umudumu kaybedersem hayatim cekilmez olur. Ha sorsanız panda napiyosun diye. Valla cogunuzdan daha az şey yapıyorumdur. Ekonomik kosullar ve issizlik malum, e bide bebek var. Markete her gittigimde homurdaniyorum. Gozalti dolgum erimeye basladigi icin üzülüyorummulakata cagirirlar da işe girersem maasimla ne yaparim onun hayalini kuruyorum arada bi eski esime satasiyorum
Bazi seylerden keyif alamıyor olmanin altinda muhakkak bir sebep oluyor. Bazilarini gormek istemiyoruz, bazilarini cok derine gömüyoruz bulamiyoruz. Siz akıllı bir kadinsiniz. Ben yasadiklarinizin sebebini icten ice bildiginizi düşünüyorum
Biliyorum benim kronik ağrılı ataklarla giden bir hastalığım var. Uzun dönem ağrı çekenler bilir tüm hayat alginiz değişiyor. Şimdi son ihtimal gerçekten ağır bir ilaç gündemde. Bence o benim hırsımı, inadımı bitirdi. Ama
Aminnn,çok teşekkür ederimBabaciginiza Allahtan rahmet, sizlere de sabırlar diliyorum. Yattığı yerler incitmesin inşallah...
Bir yerde olgunluk bu.Bu hisleri sanırım 3 sene önce hissetmiştim.Resmen aydınlarmalar yaşayıp içimde boşvermislikler böyle başladıHayatımda iyi giden ve kötü giden şeyler var. Çok şükür bir evladım var. Onunla mutluyum. Eşim de fena değildir. Ama coook uzun süredir sadece erkek, es değil hiçbir konuda tutku hissedemiyorum. Film severdim açıyorum ama öylesine, kitap, tatil öylesine. Tutkulu tipler beni anlayacaktır. En son ne zaman çok heyecanlandiniz? Tabi ki kızımla ilgili heyecanlanıyorum mutlu oluyorum ama hayatın geri kalanı. Şikayet değil hiç yaşama arzusunu, inatciligini, azmini kaybedip tekrar kazanan oldu mu? Mesela fazla kilom var 2-3 veriyorum sonraaa Aaa nasılsa veriyorum deyip sallıyorum. Tatile gidiyorum nasıl olsa dönecegim deyip heyecanım az oluyor. Ya da biri yalan söylüyor eskiden kavga ederdim şimdi uğraşmıyorum bile. Bugün bir firma ile tartıştım ki severim tartışmayı keyif bile almadım.
Ben evliyken ayni boyle hissediyodum. Normalde Ormana gitmek, dalis yapmak, yıldızları seyretmek, gece araba yolculuğu yapmak, antik kent-muze gormek beni hep heyecanlandirirdi. Plan yaptığımızda geceleri heyecandan uyuyamazdim.
Evliyken bu bahsettigim heyecanimi yitirmistim, bosaninca geri geldi hepsi. Hayatinizda sizi mutsuz eden biseyler var mi? Esiniz sizin heyecaniniza karsilik veriyor mu? Eger heyecaninizi ayni coskuyla karsilamiyosa yavas yavas insanin hevesi kaciyor
Ben de aynı böyleyim.
Ben de bir aralar kafayı yemiştim.elim ayağım titriyordu sinirden.anksiyete olmuştum.şu enflasyonun yeni fırladığı zamanlar.bir süre böyle devam etti.sonra ben de bir anda bu şekile geçtim.o zaman anladım ki çok muhteşem bir savunma mekanizması var beynimizin.şimdi nasıl olsa nefes alabilecek kadar yaşayacak olmam garanti deyip, geziyorum.ya da en azından parkta oturup çay içebileceğim.Ooo hiç ilgimi çekmiyor ki eskiden siyaset acaip takip eden biriydim. Ama yok yani. Ülke bu. Bugünün geleceği dünden belliydi. Kendimizi korumaya çalışıyoruz her anlamda. Hele o sokak rop falan direk kapatıyorum.
Eee mümkünBenim için sorunun cevabı En son bekarken...
Neden evlendim peki. Aşık olduğum kişinin yanında olmak da beni öyle tutkulu hissettiriyordu. Anne olunca demek için evliliğe girişmek... Yoksa sevgililik süper bir şey. Ama aile olmak ... Keşke evleneceğime sevgili kalabilmek mümkün olabilseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?