- 12 Ekim 2022
- 1.692
- 4.225
- 63
- Konu Sahibi sasifelekcikmazi
-
Aaa bu ben. Çoçuk dışında (çoçuğum yok ) herşeyiyle ben özellikle “tartışmadan bile keyif almadım” demeniz beni daha başka bir şey bu kadar özetliyemezdi.Hayatımda iyi giden ve kötü giden şeyler var. Çok şükür bir evladım var. Onunla mutluyum. Eşim de fena değildir. Ama coook uzun süredir sadece erkek, es değil hiçbir konuda tutku hissedemiyorum. Film severdim açıyorum ama öylesine, kitap, tatil öylesine. Tutkulu tipler beni anlayacaktır. En son ne zaman çok heyecanlandiniz? Tabi ki kızımla ilgili heyecanlanıyorum mutlu oluyorum ama hayatın geri kalanı. Şikayet değil hiç yaşama arzusunu, inatciligini, azmini kaybedip tekrar kazanan oldu mu? Mesela fazla kilom var 2-3 veriyorum sonraaa Aaa nasılsa veriyorum deyip sallıyorum. Tatile gidiyorum nasıl olsa dönecegim deyip heyecanım az oluyor. Ya da biri yalan söylüyor eskiden kavga ederdim şimdi uğraşmıyorum bile. Bugün bir firma ile tartıştım ki severim tartışmayı keyif bile almadım.
Aslında kronik bir rahatsizligim var. Uzun dönem ağrı çekmekten de olmuş olabilir. Terapiste anlatmaya bile heyecanım yok. Bakalım yalnız tatil fikri toparlayabilir belki.Siz daha önce de böyle hayata dair, derin bir konu açmıştınız sanki seviyorum ben böyle konuları okumayıbir dönem tutku hissedebilen biri olarak şanslısınız ama yine de zîra ben hiç hissettiğimi hatırlamıyorum bu hissi. Sağlıklı bir çocukluk dönemi geçirenler mahsus belki de, insan yaşamayınca aramıyor da o yüzden çok fikir veremeyeceğim ama elbet sizin görmediğiniz, görmek istemediğiniz ya da bir sebep vardır altında. Maddi imkan varsa terapi bunları bulur, çıkarır, çözer bence ama
Geçen taksici almadı. Malum Arap turist sevdalari. Normalde beyaz masayi ararım vs Canin sağolsun deyiverdim güneşin altında boncuk boncuk terlerkenAaa bu ben. Çoçuk dışında (çoçuğum yok ) herşeyiyle ben özellikle “tartışmadan bile keyif almadım” demeniz beni daha başka bir şey bu kadar özetliyemezdi.
Yılda bir iki kez evde çocuksuz ve kocasız kaldığım o iki günün ilk günü .çok heyecanlanıyorum.ay koca iki gün benim.yalnizim deyip inanamıyorum.Hayatımda iyi giden ve kötü giden şeyler var. Çok şükür bir evladım var. Onunla mutluyum. Eşim de fena değildir. Ama coook uzun süredir sadece erkek, es değil hiçbir konuda tutku hissedemiyorum. Film severdim açıyorum ama öylesine, kitap, tatil öylesine. Tutkulu tipler beni anlayacaktır. En son ne zaman çok heyecanlandiniz? Tabi ki kızımla ilgili heyecanlanıyorum mutlu oluyorum ama hayatın geri kalanı. Şikayet değil hiç yaşama arzusunu, inatciligini, azmini kaybedip tekrar kazanan oldu mu? Mesela fazla kilom var 2-3 veriyorum sonraaa Aaa nasılsa veriyorum deyip sallıyorum. Tatile gidiyorum nasıl olsa dönecegim deyip heyecanım az oluyor. Ya da biri yalan söylüyor eskiden kavga ederdim şimdi uğraşmıyorum bile. Bugün bir firma ile tartıştım ki severim tartışmayı keyif bile almadım.
O çocuğu babasina bırakıp 2 gün tatil fikriniYılda bir iki kez evde çocuksuz ve kocasız kaldığım o iki günün ilk günü .çok heyecanlanıyorum.ay koca iki gün benim.yalnizim deyip inanamıyorum.
Mesela deneyimlemedim ama çocukların sorumluluğu olmadan kocamın stresi olmadan tamamen kafama göre 1 hafta tatil hayali aşırı heyecanlandırıyor gibi gibi .bir de zengin olma hayali heyecanlandırıyor bir şey daha var ama onu dersem ban yerim ülke adına diyelim geçelim onu düşünmek heyecandan ucacakmisim hissi veriyor
Bak tatil pahalıya gelir dersen onları evden annesine ya da kardeşi varsa ona yolla
Bir şey diyeyim mi, bu çok büyük rahatlık biliyor musun konu sahibi. Ben tartışırken her şeyin hesabını sorarken nasıl da hırpalanıyormuşum. Bir süre sonra bu dinginliği seveceksin.Geçen taksici almadı. Malum Arap turist sevdalari. Normalde beyaz masayi ararım vs Canin sağolsun deyiverdim güneşin altında boncuk boncuk terlerken
İyi bir tatilde yalnız kalmak ama param yok ve iki çocuğa bakmakla yukumluyum . Bana da tavsiye verir misinizBir şey diyeyim mi, bu çok büyük rahatlık biliyor musun konu sahibi. Ben tartışırken her şeyin hesabını sorarken nasıl da hırpalanıyormuşum. Bir süre sonra bu dinginliği seveceksin.
Friends izlemediysen izle çok güzeldir enerjisi
Mesela ne olsa güzel olurdu ve bu güzel şeyin olmasına ne engel? Örnek veriyorum iyi bir tatil ama param yok, yalnız kalmak ama şu kişinin bakımıyla yükümlüyüm gibi bir bilgi verebiliyorsan kendimce tavsiye vereyim
Ahahahahhhahaİyi bir tatilde yalnız kalmak ama param yok ve iki çocuğa bakmakla yukumluyum . Bana da tavsiye verir misiniz
Yaaa çok tatlisinn. Adres veriyorumAhahahahhhaha
Hemen bir klasik dert arkadaşı tavsiyesi vereyim “kanka takma boşver”
Ben bakayım kuzularına aşkolsun
Tatile zaten cikicam ama bebisle ama galiba 1 gece bebisi bırakıp bir yere kacabilirim.Bir şey diyeyim mi, bu çok büyük rahatlık biliyor musun konu sahibi. Ben tartışırken her şeyin hesabını sorarken nasıl da hırpalanıyormuşum. Bir süre sonra bu dinginliği seveceksin.
Friends izlemediysen izle çok güzeldir enerjisi
Mesela ne olsa güzel olurdu ve bu güzel şeyin olmasına ne engel? Örnek veriyorum iyi bir tatil ama param yok, yalnız kalmak ama şu kişinin bakımıyla yükümlüyüm gibi bir bilgi verebiliyorsan kendimce tavsiye vereyim
Canın bir şey istiyorsa söyle getireyim gelirkenYaaa çok tatlisinn. Adres veriyorum
Bende de yok ama sebebini bulamıyorum. 30 yaş böyle bşey galibaYok eski bekar hayatima özlem yok. Zaten artık öyle bir grup da yok.
Eski halinize kavuştunuz demek . Demek ben de başımdaki enerji hortumundan kurtulsam o ölen çocuksu heyecanlarım geri gelecek .Ben evliyken ayni boyle hissediyodum. Normalde Ormana gitmek, dalis yapmak, yıldızları seyretmek, gece araba yolculuğu yapmak, antik kent-muze gormek beni hep heyecanlandirirdi. Plan yaptığımızda geceleri heyecandan uyuyamazdim.
Evliyken bu bahsettigim heyecanimi yitirmistim, bosaninca geri geldi hepsi. Hayatinizda sizi mutsuz eden biseyler var mi? Esiniz sizin heyecaniniza karsilik veriyor mu? Eger heyecaninizi ayni coskuyla karsilamiyosa yavas yavas insanin hevesi kaciyor
Oldum olasi yildizlari izlemeyi cok severim, hayal kurarim. Evliligimin son doneminde artik neden mutlu olamıyorum diye sorguluyodum. Bosandiktan bikac ay sonra sigara icmek icin bi aksam balkona ciktim, gozyuzune bakarken yeniden hayal kurdugumu ve mutlu hissettigimi farkettim. Sonra hersey geri gelmeye basladi. Cok sevdigim orman yuruyuslerini yapmaya basladim, cicek topladim. Hersey duzeliyor, merak etmeyinEski halinize kavuştunuz demek . Demek ben de başımdaki enerji hortumundan kurtulsam o ölen çocuksu heyecanlarım geri gelecek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?