- 5 Ağustos 2018
- 434
- 201
- 53
- 31
- Konu Sahibi Eloselos9393
-
tamam da hatasını bir yerde anlaması lazım bu sanıyor ki ne zaman ararsam açacak ne zaman mesaj atarsam bakacak bende istiyorum biraz bilsin her aradığında ulaşamayacağını ona hatasını bildirmem lazım ki düzelsin yok hatasını bilip de düzeltmesse kendi bilir bakar yolunatelefonlarına bakmayacam demekle olmaz o nezama ararsa açacaksın ama sen asla aramayacaksın ,
ve yazmayacaksın , durum at ne yaparsan yap keyfine bak , ama arayan sen olma ,
bu şekilde devam et yaa yola gelir yada bu iş biter
tamam aramıyorsunuz birbirinizi peki sen bir yere gidiyorsun ve akşam saat 9 da eve yürüyerek dönüyorsun geçtiğin yollarda biraz tenha o zaman da merak edip aramıyor mu seni saatlerce kendini eğlendirip durumlar atıp sana dönmüyormu merak etmiyormu gecenin 1.30 u oluncamı aklına geliyorsunKimileri sevmez yazismalari.
Kimileride aramayi sevmez.
Ornek ben ve nisanlim.
Nisanlimi 10 ay boyunca hic aramadim telefonda, oda beni aramadi.
Gorucu usulu oldu bizim is, onu tanidigmdan beri hic telefonda konusmadik dogrusu simdi farkettim.
Bazen ani bisey olursa caldiriyoruz( telefonu acsa bile yuzune kapatiyorum haha) oda anliyorki Whatsappa bakmasi gerek.
Bu konudan memnumum tabi ben birbirimize benzedigimiz icin, tum anilarimizi konusmalarimizi yazili bi sekilde kaydediyorum ilerde bakmak icin beraber yaslaninca. Cok severim ani biriktirmeyi. Hatta bazen bulusmalarimizida mi yaziliya dokelim diyorum, onlari ani olrak kenara koyamiyorum sonucta maalesef.
Ama dogrusu yinede nisanlimin tercihi bi digeri olsa, onu yapardim onun icin. Biliyorum oda benim icin yapardu sevmese bile.
Nisanlim hangi saatte nerde oldugumu hesaplayip " guvendemisin" diye aramaz/ yazmaz. Cunku dogrusu 3 erkek kardesler, kiz kardesi yok ve kiz kuzenleride pek yok. Yani kadin ruhunu, kadina himayeyi pek bilen yada goren birisi degil kucklukten beri.tamam aramıyorsunuz birbirinizi peki sen bir yere gidiyorsun ve akşam saat 9 da eve yürüyerek dönüyorsun geçtiğin yollarda biraz tenha o zaman da merak edip aramıyor mu seni saatlerce kendini eğlendirip durumlar atıp sana dönmüyormu merak etmiyormu gecenin 1.30 u oluncamı aklına geliyorsun
ama sonuçta düşünür az da olsa merak eder ve eminim nişanlın 7 saat senden haber almasa merak eder bende demiyorum her dakka arasın etsin ama herşeyin bir adabı var dimiNisanlim hangi saatte nerde oldugumu hesaplayip " guvendemisin" diye aramaz/ yazmaz. Cunku dogrusu 3 erkek kardesler, kiz kardesi yok ve kiz kuzenleride pek yok. Yani kadin ruhunu, kadina himayeyi pek bilen yada goren birisi degil kucklukten beri.
Ama tabi mesela " yarin arkadaslarla yemk yemeye gidicez' dedim. Oda " arabayla alip getirecek arkadaslarin degil mi?" Diye sordu. Karanlik ve tehlikeli yollarda kacinmami belirtir laf arasi. Ama dedigim gibi dakik olarak o an o inceligi dusunup aramaz yada yazmaz.
7 saatin onemi yok benim icin. Saat bile tutmam ne kadar ayri kaldik diye. Su an siz diyinca farkettim, saydim 12 saatte bir konusuyormusuz ( arada sirada cok nadiren kisa cumlelerde atariz birbirimize, ama hep degil).ama sonuçta düşünür az da olsa merak eder ve eminim nişanlın 7 saat senden haber almasa merak eder bende demiyorum her dakka arasın etsin ama herşeyin bir adabı var dimi
tabiki canım zaten değer verildiğini hissetsem takmam bile belki ve biz birbirimizi yeni yeni tanıyoruz biraz daha ilgili olması gerekirken adam ilk günler de aşırı ilgisiz7 saatin onemi yok benim icin. Saat bile tutmam ne kadar ayri kaldik diye. Su an siz diyinca farkettim, saydim 12 saatte bir konusuyormusuz ( arada sirada cok nadiren kisa cumlelerde atariz birbirimize, ama hep degil).
Her yazismanin ardindan " yarin kacta konusuruz' diye anlasiyoruz ve o saate kadar cogu zaman kimse kimseye yazmaz (tehlikeli bi sokakta olsam bile). Ama haklisiniz, bi deger verildigini gormek ister insan bi sekilde.
tüm gün telefonunu açmamak ergence gerçekteniyi günler dün seni dinledim ve yazmadım saat 6 gibi bana yazdı maç varmış onu izlicekmiş bende tamam dedim zaten bende platese gidecektim onun üzerine saat 6 dan sonra bir şey yazmadı ne yaptın geldin eve platesten diye hiç merak bile etmedi ama beyefendi gayet maçtan durumlar atıyor ben tek kelime bile yazmadım geçtim uyudum gece 1.5 gibi yazmış eve gedilm maç geç bitti yatacam demiş evet gördüm gece mesajını hiç bir şey yazmadım bugun de tek kelime yazmamaya kararlıyım ararsa da bugun tüm gün açmıcam telefonunu kesin karar aldım
uzaklaştım zaten kesinlikle taviz yok seviyorsa zaten düzelir düzelmes de kendi bilir ben çekemem böylesiniBen bunun asla huy yada msj atmayı falan sevmiyor gibi bir şey olduguna inanmiyorum çünkü aklına gelince insanın elinde olmuyor bir anda msj atarken aramak isterken buluyosun kendini böyle adamlar insanı hasta ediyor uzaklaş sende boşver
şimdi günaydın yazmış cevap verim mi yani diyorsun yada uzun bir süre işim var gibisinden beklimmitüm gün telefonunu açmamak ergence gerçekten
açın normal konuşun siz aramayın etmeyin yazmayın biraz
hemen yazmayabilisiniz ama yazınşimdi günaydın yazmış cevap verim mi yani diyorsun yada uzun bir süre işim var gibisinden beklimmi
Tamam böyle kararlı ol sinirlenmeiyi günler dün seni dinledim ve yazmadım saat 6 gibi bana yazdı maç varmış onu izlicekmiş bende tamam dedim zaten bende platese gidecektim onun üzerine saat 6 dan sonra bir şey yazmadı ne yaptın geldin eve platesten diye hiç merak bile etmedi ama beyefendi gayet maçtan durumlar atıyor ben tek kelime bile yazmadım geçtim uyudum gece 1.5 gibi yazmış eve gedilm maç geç bitti yatacam demiş evet gördüm gece mesajını hiç bir şey yazmadım bugun de tek kelime yazmamaya kararlıyım ararsa da bugun tüm gün açmıcam telefonunu kesin karar aldım
Biraz bekle sadece günaydın yaz emoji vs koyma hiçbirşeyşimdi günaydın yazmış cevap verim mi yani diyorsun yada uzun bir süre işim var gibisinden beklimmi
Nerden biliyorsun pardonbu adamdan hiçbir cacık olmaz ,
üzgünüm ama ya sen yedeksin yada bir başkası var
o günaydın hayatım yazmışhemen yazmayabilisiniz ama yazın
o yalnızca güneydın dediyse sizde günaydı yazım
aşkım sevgilim vs olmadan
yani çok ilgili görünmeyin trip de atmayın :)
Günaydın yaz sadece 1 saat sonra falano günaydın hayatım yazmış
Nerden biliyorsun pardon
Adam hiç yazmasa neyse de
Zaten yazan bir adam var ortada
peki seni dinlicem 9.30 da yazdı günaydın hayatım diye bende 10.30 da sadece günaydın yazacamGünaydın yaz sadece 1 saat sonra falan
Bak işe yaradı takdiğim
Dün gece cevap yazmadın
Adam nasıl düştü sabah
Sen beni dinle işte
Ben bu işin uzmanıyım
Bendeki tecrübe sende yoktır inantecrübe diyelim
Bendeki tecrübe sende yoktır inan
Bilip bilmeden olumsuz yorumlarla konu sahibini niye gazlıyorsunuz
Adam yazıyor arıyor konu sahibi aşırı ilgi seviyor ve adamın üstüne düşmüş
Adamı kendine getirmesi laxım o kadar
Biraz takdikle bu adamı kendine kolay bağlar
Ama burda seni sevmiyor istemiyor vs yazarak kızı dolduruyorsunuz amaç ne anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?