EN SONDA BENDE PATLADIM?

telefonlarına bakmayacam demekle olmaz o nezama ararsa açacaksın ama sen asla aramayacaksın ,
ve yazmayacaksın , durum at ne yaparsan yap keyfine bak , ama arayan sen olma ,
bu şekilde devam et yaa yola gelir yada bu iş biter
tamam da hatasını bir yerde anlaması lazım bu sanıyor ki ne zaman ararsam açacak ne zaman mesaj atarsam bakacak bende istiyorum biraz bilsin her aradığında ulaşamayacağını ona hatasını bildirmem lazım ki düzelsin yok hatasını bilip de düzeltmesse kendi bilir bakar yoluna

tamam aramıyorsunuz birbirinizi peki sen bir yere gidiyorsun ve akşam saat 9 da eve yürüyerek dönüyorsun geçtiğin yollarda biraz tenha o zaman da merak edip aramıyor mu seni saatlerce kendini eğlendirip durumlar atıp sana dönmüyormu merak etmiyormu gecenin 1.30 u oluncamı aklına geliyorsun

Nisanlim hangi saatte nerde oldugumu hesaplayip " guvendemisin" diye aramaz/ yazmaz. Cunku dogrusu 3 erkek kardesler, kiz kardesi yok ve kiz kuzenleride pek yok. Yani kadin ruhunu, kadina himayeyi pek bilen yada goren birisi degil kucklukten beri.
Ama tabi mesela " yarin arkadaslarla yemk yemeye gidicez' dedim. Oda " arabayla alip getirecek arkadaslarin degil mi?" Diye sordu. Karanlik ve tehlikeli yollarda kacinmami belirtir laf arasi. Ama dedigim gibi dakik olarak o an o inceligi dusunup aramaz yada yazmaz.

ama sonuçta düşünür az da olsa merak eder ve eminim nişanlın 7 saat senden haber almasa merak eder bende demiyorum her dakka arasın etsin ama herşeyin bir adabı var dimi

ama sonuçta düşünür az da olsa merak eder ve eminim nişanlın 7 saat senden haber almasa merak eder bende demiyorum her dakka arasın etsin ama herşeyin bir adabı var dimi
7 saatin onemi yok benim icin. Saat bile tutmam ne kadar ayri kaldik diye. Su an siz diyinca farkettim, saydim 12 saatte bir konusuyormusuz ( arada sirada cok nadiren kisa cumlelerde atariz birbirimize, ama hep degil).
Her yazismanin ardindan " yarin kacta konusuruz' diye anlasiyoruz ve o saate kadar cogu zaman kimse kimseye yazmaz (tehlikeli bi sokakta olsam bile). Ama haklisiniz, bi deger verildigini gormek ister insan bi sekilde.

tabiki canım zaten değer verildiğini hissetsem takmam bile belki ve biz birbirimizi yeni yeni tanıyoruz biraz daha ilgili olması gerekirken adam ilk günler de aşırı ilgisiz

Ben bunun asla huy yada msj atmayı falan sevmiyor gibi bir şey olduguna inanmiyorum çünkü aklına gelince insanın elinde olmuyor bir anda msj atarken aramak isterken buluyosun kendini böyle adamlar insanı hasta ediyor uzaklaş sende boşver

tüm gün telefonunu açmamak ergence gerçekten
açın normal konuşun siz aramayın etmeyin yazmayın biraz

uzaklaştım zaten kesinlikle taviz yok seviyorsa zaten düzelir düzelmes de kendi bilir ben çekemem böylesini

Tamam böyle kararlı ol sinirlenme
Aslında çocuğun yaptığı büyük birşey yok
Sadece fazla üstüne gitmişsin
Bazen yazdığı havada kalsın
Eve geldin mi diye niye yazsın ki adam
Sen koskoca kızsın yani o tip davranışlara gerek yok

tecrübe diyelim
Bendeki tecrübe sende yoktır inan
Bilip bilmeden olumsuz yorumlarla konu sahibini niye gazlıyorsunuz
Adam yazıyor arıyor konu sahibi aşırı ilgi seviyor ve adamın üstüne düşmüş
Adamı kendine getirmesi laxım o kadar
Biraz takdikle bu adamı kendine kolay bağlar
Ama burda seni sevmiyor istemiyor vs yazarak kızı dolduruyorsunuz amaç ne anlamadım

sen öyle zannet diyerek konuyu kapatıyorum , benım yaşıma gelince tücrübe dersin ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…