amin canım. burda ezan okunuyor Allah dualarımı kabul ederse bütün bebek isteyen anneler için dua ediyorum...Tebrikler ben de çok istiyorum. Allah isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar versin
amin canım benim ......Ben evli bile degilim ama gorunce yazmak istedim. Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin. Cook tebrik ederim: )
her ay hüsrana uğramaktan bıkmıştım tam ümitlerim tükenirken hamile olduğumu öğrendim dün. Allah isteyen bütün anne adaylarının karınlarını bebişle doldursun :)
Bu ay farklı bir yöntem denedim ;5 günlük perhiz ve yumurtlamadan bir gün önce korunmasız tek ilişki olmaz demiştim ama oldu.....:)
her ay hüsrana uğramaktan bıkmıştım tam ümitlerim tükenirken hamile olduğumu öğrendim dün. Allah isteyen bütün anne adaylarının karınlarını bebişle doldursun :)
Bu ay farklı bir yöntem denedim ;5 günlük perhiz ve yumurtlamadan bir gün önce korunmasız tek ilişki olmaz demiştim ama oldu.....:)
inş ilk bebeğim gibi sorunsuz geçer hamileliğim çok sağol canımgüle güle büyüt bebeğini..
sabah ezanında isteyen herkes için dua ettim umarım sende biran önce bu mutluluğu tadarsınhayırlı uğurlu olsun gözün aydın cnm Allahım bana ve isteyen herkesi nasip etsin anneliği
sabah ezanında isteyen herkes için dua ettim umarım sende biran önce bu mutluluğu tadarsın
AMİNamin canım. burda ezan okunuyor Allah dualarımı kabul ederse bütün bebek isteyen anneler için dua ediyorum...
allahım tamamına erdırsın inş...banada bu et arkadaşım benımde 14 yıldır olmuyor...hepinize çok tşk ederim arkadaşlar havalarda uçuyorum valla 13 yıl sonra tekrar anne olcam dilediğiniz bütün güzellikleri Allah ım size de versin ...
tedavı gördunuzmu ....mahsuru yoksa...hepinize çok tşk ederim arkadaşlar havalarda uçuyorum valla 13 yıl sonra tekrar anne olcam dilediğiniz bütün güzellikleri Allah ım size de versin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?