EN SONUNDA BENDE HAMİLEYİMMMMM

Tebrik ederim canim allah kucagimiza saglikla almayi nasip etsin. Bende sağ kasigim çok agriyordu(adet agrisi gibi degil) birde kabiz olmuştum birde adetim olmadan iki gün önce çok karnim agrirdi adet agrisi yani bu sefer hic agrimadi. Esim yokya bir kerede hemen hamile olmazsin demişti bende anneler hisseder diyordum ki hamile olduğum ortaya cikti :)

Canım çok sağol cevabın için. Benim de son 1 haftadır kasiklarimda bir doluluk ve ara ara ağrı var. öksürsem bile batma oluyor. Yarın bat ım bakalım bekliyorum.

Hayirli olsun bnde insallah birgun bu duyguyu yasarim her ay husrana ugruyorum cunku rabbm evladini korusun saglikla kucagina alirsin insallah

canım bana da umut oldun. bende bata 1 hafta kala kan tahlili yaptırdım 0.100 çıktı yani negatif. umutlanmak istemiyorum ama bende bu diğer aylardan farklı hissediyorum. şimdi bata 3 gün var ama günüm geçmeden test yapmayacağım dedim bilmiyorum. insan ister istemez üzülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…