- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Hayırlı olsun canım Allah hayırlı evlat nasip etsin :?her ay hüsrana uğramaktan bıkmıştım tam ümitlerim tükenirken hamile olduğumu öğrendim dün. Allah isteyen bütün anne adaylarının karınlarını bebişle doldursun :)
Bu ay farklı bir yöntem denedim ;5 günlük perhiz ve yumurtlamadan bir gün önce korunmasız tek ilişki olmaz demiştim ama oldu.....:)
İnşallah değildir canım :)Kızlar en son adet tarihim 02/09/2014 6 haftalık hamileyim ama ben 11 ne iliskiye girdim bana göre 4 haftalik ultrasyonda görünmedi offf iki haftaya attı doktor randevuyu siZce dış gebelik olabilirmi
ederim tabiki de bu sabah ta senin için olsun :)allahım tamamına erdırsın inş...banada bu et arkadaşım benımde 14 yıldır olmuyor...
hayır canım bi sorun yoktu ama Allah ın taktiri işte 2 senedir 2 düşük 1 kimyasal geçirdim ama bunda hissediyorum herşey yolunda...tedavı gördunuzmu ....mahsuru yoksa...
allah tamamına erdırsın inş...hayır canım bi sorun yoktu ama Allah ın taktiri işte 2 senedir 2 düşük 1 kimyasal geçirdim ama bunda hissediyorum herşey yolunda...
sağol canım Allah hepinizden razı olsunHayırlı olsun canım sağlıkla kucagına al inşallh
cnm benim bak sana bir doktor önereyim Seval Tasdemir akrabalide olmadı 9 yıl bu doktora gitti oldu bir araştır derimederim tabiki de bu sabah ta senin için olsun :)
cnm tam emin değilim ama ovulasyon için test kullan benim 28 den 26 güne düştü yumurtlama günü de değişmişti tabi en garantili yol doktor kontrolü cnmtebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallah..Bişey sorcam sizede 28 günde bi regl oluyodum bu ay 21.gün oldum yumurtlama günümde mi değişiyo bölelikle.Yani öleyse gçen haftaydı ama şimdi de kasıklarım ağrıyo off..Kocamında muayenesi yapıldı ama doktor iyi konuşmadı bilmiyorum yaa
hamilesin cnm tebrik ederim umarım doktor onaylamıstırarkadaşlar merhaba bende 8 aydır ebbek beklyorum sanırım bu ay oldu adet tarihime daaha4-5 gün olmasına ragmen diş çekimi yaptıracağım için içime kurt düştü ya ham,leysem ve bebeğim zarar görür die beta hcg 64 çıktı yani pozitif 5,8 ile 71 arası 3 haftalık yazıyo ve ertesi gün de idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktıı sizce kesin hamilemiyim??? çarşamba günü randevum var dr gidicem
tesekkür ederim canım evet dr onayladı :)hamilesin cnm tebrik ederim umarım doktor onaylamıstır
Canım hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben birşey sormak ıstiyorum. Belirti yaşadın mi hiç?her ay hüsrana uğramaktan bıkmıştım tam ümitlerim tükenirken hamile olduğumu öğrendim dün. Allah isteyen bütün anne adaylarının karınlarını bebişle doldursun :)
Bu ay farklı bir yöntem denedim ;5 günlük perhiz ve yumurtlamadan bir gün önce korunmasız tek ilişki olmaz demiştim ama oldu.....:)
sagol canım... Evet birçok belirti yaşadım. En başta uyku çok fazlaydı sonra kasıklarım şiş ve sertti buda gaz problemi yarattı ben o zaman anlamıştım :) Göğüslerimde hala tam olarak bi hassasiyet yok mesela :) birde aşırı duygusaldım herşeye ağlıyordum. Adete 7 gün kala şüphelenip hcg ye baktırdım 0,100 yani negatifti ama var gibi geliyordu 3 gün kala evde test silik çıktı 2 gün kala hcg 92 çıktı ve düzenli yükseldi. Sen de istiyorsun galiba canım tek tavsiyem sakın üstüne düşme, umursama, kafaya takma.... Ben çok ugraştım olmadı sonra bıraktım tek seferde oldu herşey sende başlıyor sende bitiyor. Umarım hamilesindir.....Canım hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben birşey sormak ıstiyorum. Belirti yaşadın mi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?