Bugün 3.gün aramayalı mesaj atmayalı eşim o kadar huzurluyum ki. Boşanmaktan vazgeçmeyeceğim inşallah. Ben çalışacağım annem kızıma bakacak en önemlisi huzurum olacak inşallah.
Herkes senin dediğini söylüyor vicdan yapmama gerek yok diyorlar kızını seven adam çalışırdı çabalardı elbette seviyordur ama sorumsuzluğunun önüne geçecek kadar değil demekki. En son tartışmalarımızdan birinde bana dişi köpeklerde doğuruyor gidip ekmek buluyorlar yavrularına sende git çalış ne biçim annesin demişti. İnsan hiçmi kendini görmez.
Bugün 3.gün aramayalı mesaj atmayalı eşim o kadar huzurluyum ki. Boşanmaktan vazgeçmeyeceğim inşallah. Ben çalışacağım annem kızıma bakacak en önemlisi huzurum olacak inşallah.
çok doğru karar vermişsin canım..ona 90 tane de şans versen yine değişmez,,defalarca da geri dönsen senden kıymetsizi olmaz,kendini vazgeçilmez sanar,senin ona mecbur olduğun kanısına varır..kıymet bilmeze kıymet veip te g.ünü kaldırma,unutma en değerli sen kendinsin o değil,sonuçta vazgeçilmeyecek biri değil,,erkek dediğin nedirki,,,ailene hakaretler edecek ne gibi üstünlüğe sahip,hem anama babama küfür edecek hemde benden kadınlık bekleyecek ,,oldu canım..hacışakirin paketi 4 lira alsın idare etsin ,ancak ona layık oo ..
senin eski konularını okudum biraz tatlım aslında çok mutlu ve enerjik ve güçlü biriyken nişanlandıktan sonra ciddi bir psikolojik düşüş yaşamışsın.
Güçlü bir kadın olduğun içinde herkesin sorumluluğunu üstlenmişsin.
Hala bile kocanın sorumsuzluğunu üsteleniyorsun, çocuğunun psikolojisi için elinden geleni yapıyorsun.