- Konu Sahibi Huy Meselesi
Görmedim canım mesajını yoksa neen cevap vermeyeyimbu bagyan nevos bene nıye pas vermeyoNevreste

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görmedim canım mesajını yoksa neen cevap vermeyeyimbu bagyan nevos bene nıye pas vermeyoNevreste
bend nevoyu merak edıyorumm .. nevo sende benı merak edıyosannHipnoz başına kaç tl veriyor Marga
Bir resmini de bana atsan diyorum yani kaç kere dedim seni merak ediyorum diye![]()
O kimseyi dislamaz kizzzzvalla hee ıplemıyo![]()
vay beee dıslıyolaa benııı
![]()
bı opucukle benı kandıramazsın nevoGörmedim canım mesajını yoksa neen cevap vermeyeyim![]()
Onu Marga ile görüşeceksinHipnoz başına kaç tl veriyor Marga
Bir resmini de bana atsan diyorum yani kaç kere dedim seni merak ediyorum diye![]()
Iyi geceler canimmiyi geceler hepinize muhabbete doyum olmuyor ama geç oldu![]()
ıyı geceler sportmen sırınniyi geceler hepinize muhabbete doyum olmuyor ama geç oldu![]()
dıslar gıbı yapıp bagrına bastı benı zatenO kimseyi dislamaz kizzzz![]()
Sınavlarından sonra bekliyorumsımdı sınavlarım var nevocum zorla yazdırdım kadınazahmet oldu pardon
![]()
Tamam sen bana birkaç hipnoz taktiği ver, ben de seni hipnoz edeyimBana baskı pek etkili olmazHipnoz yapabilirsiniz
![]()
oo bahanesı cokk onunSınavlarından sonra bekliyorum
Sana canga vereyim mi![]()
Ben Nevoşu gördüm debend nevoyu merak edıyorumm .. nevo sende benı merak edıyosann![]()
Ben tattik verememTamam sen bana birkaç hipnoz taktiği ver, ben de seni hipnoz edeyim![]()
yuz gorumlugu takcamBen Nevoşu gördüm deGörmeyenler de görsün:)
Takacaksan göstereyim yoksa olmazyuz gorumlugu takcam![]()
senı kalbıme taktım be nevossTakacaksan göstereyim yoksa olmaz![]()
yuz gorumlugu takcam![]()