- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Masum mu duruyorsunsurda magggsum magggsum duruyorum ıslattılar,tasladılar,kovdularvay be oyleyse yıkıl sezar
pinkstrap
EnHarbiKiz
![]()
Hadi uyu bizde uyucaz zaten, Allah rahatlık versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masum mu duruyorsunsurda magggsum magggsum duruyorum ıslattılar,tasladılar,kovdularvay be oyleyse yıkıl sezar
pinkstrap
EnHarbiKiz
![]()
Adamın püskürttüğü suya ağzını dayayanda sensinne yazdım kı pınks : hormonlarımı sorgulayan sensın![]()
bızde mı harbyle mı benıde ortanıza alın
EnHarbiKiz
pinkstrap
hahah belkı bogazlarım sıs , soguk su ıcemıyorum.. ne kadann kotu dusunmussunAdamın püskürttüğü suya ağzını dayayanda sensin
Tamam hadi gel gir![]()
Sev beniiiiiii hih bende seni cok seviyorum nevosunmmm : )Seviyorum canım sevmez olurmuyumSenin yerin çok başka bende
![]()
Hayir bana hoc seni seviyorum demiyorsun hihmargiş margıss yapma bunu tatlımm
sanada gosterıyorum bılıyosun
![]()
Evet canim hafta ici gelememYa unuttum ki canım. 11 yada 13 ü dedi ablam da cumartesimiydi ki:)) güne göremi karar vercen?
Ne kadar cok lakabim birikmis yaaaBen seni çok seviyorum bitli pileli lop tavsanimmm
Ahh canimmm gel opim o zaman![]()
Ama çok yakıştı sanaaNe kadar cok lakabim birikmis yaaa
Tamam o zaman tiyatroyu unutalım :) O ya cuma ya cumartesi çünküEvet canim hafta ici gelememanca pazar
Nerdeymia benim en tarz uyem oy oy.. madalyani mi kapacaklarmis oy oy.. : )kimsedebeni sormamış bu kız nerde diyeeee
kaç sayfa konusulmus kimse de sormamısssssss
gelmiyorum artık
Cok yahusuhlu oldum dimi..Ama çok yakıştı sanaa![]()
Ya sen evde degil misin pat diye semtine gelirim hic belli olmaz benim isimeee : )Tamam o zaman tiyatroyu unutalım :) O ya cuma ya cumartesi çünkü
Bana dun diyor ki merti birak benle ilgilen.. hormonlarini biri zaping yapiyo : )Iyyy... 12 yi geçti ya senin hormonlar kudurdu herhal![]()
Maaaagggsummm yazmis bende margisim yazdin sandimm . Kibleyim de gor seni ! Duygularimla oynadinsurda magggsum magggsum duruyorum ıslattılar,tasladılar,kovdularvay be oyleyse yıkıl sezar
pinkstrap
EnHarbiKiz
![]()
Nasil bi fantziiii buuuuuudıme gızzo cocugun azından cıkan suyu pıpetle ıcerım
![]()
Hayretler içinde kaldik bizdeNasil bi fantziiii buuuuuu
Senle konusitken hep boyle burnimdA alton ariyorummmm hahaba
Degidik degisik o : ) dun gitmis piyasa da ne kadar incik.boncuk varsa almis.. gozu doysunHayretler içinde kaldik bizde![]()