- Konu Sahibi Huy Meselesi
O ekmek arası çorbaydıEkmek arasi pilavdan sonra ordek tatlisi skandal olur hahaha

Skandal oldu bile

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ekmek arası çorbaydıEkmek arasi pilavdan sonra ordek tatlisi skandal olur hahaha
Yeme yeme sen kilo aldın biraz farkındayımSen az yiyorsun ama ben hamur yiyorum kac gundur tatlilari saymiyim bileeee ...![]()
Bizde tatlı cok isteyen istediğini yiyebilirYa ben kızlar o kadar yorulacak, şıkır şıkır giyinecek bi tatlı ısmarlayayım dedim fena mı olurdu?![]()
Bende bugün 1 aylık yiyeceğim kadar yedimSen az yiyorsun ama ben hamur yiyorum kac gundur tatlilari saymiyim bileeee ...![]()
Meşhur çorbama pilav dediEkmek arasi pilavdan sonra ordek tatlisi skandal olur hahaha
Sayesinde bende meşhur oldum demiO ekmek arası çorbaydı
Skandal oldu bile![]()
Ama dışardan diğerlerini yiyebilirler, benim kuğum dışarda satılmıyorBizde tatlı cok isteyen istediğini yiyebilir![]()
Evet aldimmm yineeeee yanaklarim tombul tombul olduuu zaten bi elmacik yanaklarima gidiyooo kilom.Yeme yeme sen kilo aldın biraz farkındayım![]()
Ekmek arası çorba devri kapandıMeşhur çorbama pilav dedi
Sayesinde bende meşhur oldum demi
Ben tanınmıyorum çorbam tanınıyor o kadar yani![]()
Bekleriz canim hosgeldin aramizaaa kurallari okumayi unutmaaaa : )Yuppi inşallah buna katılacam bi kere de olsa istiyorum :)
Hepsi ayni familyadan farketmez.KuğuKuş oldu, ördek oldu başka neler gelecek 1 ayda bakalım
Al benden de o kadar gerçi ben spor yapmadım ama![]()
Ördek de olabilir.Ben benzettim.Onlar ördek degil kuğu
Pinko'nun tatlısı yine olay oldu![]()
Yamuk prensesle karistirdim hahahabaEkmek arası çorba devri kapandıŞimdi ördek zamanı
![]()
Çok akıllısınAma dışardan diğerlerini yiyebilirler, benim kuğum dışarda satılmıyorBunu tuttum oylama da kullancam
![]()
Hahahaha yamuk.prensen le karisti pilav yaptiydi yaaa o iki birinci kafamda allak bullak oldu suan hahahaO ekmek arası çorbaydı
Skandal oldu bile![]()
Ekmek arası çorba devri kapandıŞimdi ördek zamanı
![]()
Doğru oda ekmek arası pilavYamuk prensesle karistirdim hahahaba
Bendeee kahkaha attim.gulmekten gobegim kaslandi hahahaKahkaha attım.
![]()
Ördek arası profiterolKahkaha attım.
![]()
Ekmek arasi oldugu icin aklimda her iko tarifteeeee biri corba biri pilav isteeee hahahaDoğru oda ekmek arası pilav
Demek eknwk arası tutuyor
Ekmek arası tatlı yapalım![]()
O boyun bi deve de var bi kuğuda ördeğe nasıl benzettinHepsi ayni familyadan farketmez.
Ördek de olabilir.Ben benzettim.![]()