- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Biri benimde bu yarismada oldugumu soyledi herhalde:)Marga sende katılmıştın dimisanamı verdim acep ama ben seni hiç görmedim bu haksızlık sen beni Görmüştün ama
Serbest olamaz cunku oy verirken herkesi ayni baz alamayiz..Bi dahaki yarışma serbest olamaz mi ? :)))
Kız valla kendin söyledin diğer topikde okiyle konuşuyordunuz beni yemeBiri benimde bu yarismada oldugumu soyledi herhalde:)
Ama yokum ki ben bu yarismada..
:)
Nerden cikti kimden cikti bu bulamadim..
Bunu diyen kacibci kisisin yaaa :)
Serbest olamaz cunku oy verirken herkesi ayni baz alamayiz..
Haksizlik olur canim
kımlerı kulagıma deyver bakımmTam 3 kişiyi çok pis tanıdım
margga nıye herkesı yorumlamadınnn ılk bes sadeceeBiri benimde bu yarismada oldugumu soyledi herhalde:)
Ama yokum ki ben bu yarismada..
:)
Nerden cikti kimden cikti bu bulamadim..
Bunu diyen kacibci kisisin yaaa :)
margga nıye herkesı yorumlamadınnn ılk bes sadecee
güzel pancarımmm benim :)
Ardinda ki mesaji okumamissin sanirimmmargga nıye herkesı yorumlamadınnn ılk bes sadecee
Bir katildim demek var birde katilicam demek var.. :)Marga sen kendin demedin mi ben de katılabilirim diye
Meselaaaaa ben seni bu yarismaya katilirsin saniyordummmmmm :) yanilttin beniiiMarga sen kendin demedin mi ben de katılabilirim diye
Aynen bende çok merak ettim :))))
Bir katildim demek var birde katilicam demek var.. :)
Zaten hic bir yarismaya katilmam moda . Daha dogrusu kendi duzenledigim. Cubku gecende dusundum cok sacma geldi..
Niye diyecek olursan.
Butun resimleri goruyorum.
Kimin ne yaptigini.
Bunlari bilerak yarismaya katilmak cidden buyuk haksizlik olurdu bu yuzden olurda bir gun yarismayi baska bir arkadasim duzenlerse o zaman katilmayi dusunurum .
Daha adaletli olur..
güzel pancarımmm benim :)
Kizmadim kiBen bir şey demedim ki neden bana kızıyorsun?
Meselaaaaa ben seni bu yarismaya katilirsin saniyordummmmmm :) yanilttin beniii
Kizmadim kiaciklama yaptim. telefondan girince fazla odunsu oluyorum biliyorumm
Konuyu en basindan beri takip eden biriydin ondan dedimmm katilcaktin cunkuuu :) olsun canin sagolsun.Katılacaktım.Yeni kot bile almıştım. Ama son zamanlara bıraktım resimleri sonra da bazı problemler çıktı. Başka şeylerde oldu tabi.Kısaca benim yarışma işi yalan oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?