- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
tabanca hiç kuruma veya su toplama gibi bir olayım olmadıaynı benimde su topluyor bela gibi bazen tabanda da oluyor
tek çare kocaman ayakkabı giymek heralde ya
hiç sevmem
ama patlatmak zevkli demi margatabanca hiç kuruma veya su toplama gibi bir olayım olmadı
Hep sağ ayağımda oluşuyor .
Eziliyor böyle yürürken acıyışını hissediyorum adım attıkça..
Eve geldiğim de bir bakıyorum su toplamış Bu kadar hızlı toplamasına da hayret ediyorum
Benimde ayak baş parmağım hep su topluyor . ne giyersem sürekli aynı yerde oluşuyor
bunun içinde bir şey var mıdır
Ben de dün pedikur yapıp French yaptım ayaklarima yakindan bakınca pek beceremedim ama uzaktan iyi duruyoama patlatmak zevkli demi marga
Yok ben patlatmıyorum canım ya , kendiliğinden fıssss diye sönüyor hahahaama patlatmak zevkli demi marga
Ayy o da ayri bi dert yaa cogunlukla benimde arkayi vuruyor.onun icin de boyle silikon minik pedler kullaniyorum ben yara bandi gibi icinde silikon bisey var ama bas parmagin icin kullanisli olurmu bilmem.
Bakımlı kızın hali de bir başka oluyorBen de dün pedikur yapıp French yaptım ayaklarima yakindan bakınca pek beceremedim ama uzaktan iyi duruyo
Benimde ön kısıma vuruyor , ama nasıl acıyor dimi ..
Bir daha kinde patlatıcam ama çıkarsa yine..
Bakımlı kızın hali de bir başka oluyor
bizde burda ayağımız su topladı nasıl patlatsak diye plan yapıyoruz yaaa
Ayaklarıma bir şey yapmadım ama bende bugün oje sürdüm tırnaklarımaaHahaha sorma valla. Heleki ben zaten bu ara aldim basimi gidiyorum kaşlar tirnaklar cok isim var coookkk
Ayaklarıma bir şey yapmadım ama bende bugün oje sürdüm tırnaklarımaa
Kız ne bakımı ya kürek gibi ayaklarım var en güzel nasıl durur diye French yapiym dedimBakımlı kızın hali de bir başka oluyor
bizde burda ayağımız su topladı nasıl patlatsak diye plan yapıyoruz yaaa
Benim de hormonlarim ne hizinda çalışıyo bilmjyorum 5 günde bi bu kas bıyık çıkıyoHahaha sorma valla. Heleki ben zaten bu ara aldim basimi gidiyorum kaşlar tirnaklar cok isim var coookkk
Benim de hormonlarim ne hizinda çalışıyo bilmjyorum 5 günde bi bu kas bıyık çıkıyo
I ıhh nıck.. olmazkımlerı kulagıma deyver bakımm
Benim de hormonlarim ne hizinda çalışıyo bilmjyorum 5 günde bi bu kas bıyık çıkıyo
Ayaklarıma bir şey yapmadım ama bende bugün oje sürdüm tırnaklarımaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?