- 23 Temmuz 2014
- 2.717
- 2.836
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #2.201
Durdurabilsem kendimiiiiiiiii....... Kız sen gelsene yanıma, arada benim adıma mesajlaş falan..valla bi zahmet sende triplenme cocuga
Deniyorum ama başarılı olamadığım aşikar...Bak artık öyle yapma biraz kendini rahat bırak canım şu duygulardan yavaş yavaş kurtulmaya çalış..
mesaj atııgında sen bana soyle ben ona gore metin hazırlarım sanaDurdurabilsem kendimiiiiiiiii....... Kız sen gelsene yanıma, arada benim adıma mesajlaş falan..
Bu mesajına "seni seviyorum" diye karşılık verdim zatiii
Deniyorum ama başarılı olamadığım aşikar...
Bu sefer birkaç şey üst üste geldi, aslında aşmıştım biraz bu durumu... Toparlarız bir iki güne herhalde.. yani inşAllah
hahay, anlaştık bileeeemesaj atııgında sen bana soyle ben ona gore metin hazırlarım sana
Hadi bakalım inşallah canım..Durdurabilsem kendimiiiiiiiii....... Kız sen gelsene yanıma, arada benim adıma mesajlaş falan..
Bu mesajına "seni seviyorum" diye karşılık verdim zatiii
Deniyorum ama başarılı olamadığım aşikar...
Bu sefer birkaç şey üst üste geldi, aslında aşmıştım biraz bu durumu... Toparlarız bir iki güne herhalde.. yani inşAllah
inşAllah MargammmmHadi bakalım inşallah canım..
Atarım atarım merak etme öptüm canım iyi geceler..ben uyuyorum kızlarr
margacm eger oylar degısırse merak ederım mesaj at bana olur mu 2 ve 5 arasndakı rekabetı
Evet ya bende ona bakıyordum. Heyecan dorukta, güm güm, güm gümoylar eşitlendııı
Yine eşitlenmişnasıl sinir bozucu bir mucadele bu boyle
boyle yarısma olmamıstır burdaYine eşitlenmiş
Valla ya bakalım ne olacak , son gün ..boyle yarısma olmamıstır burda
Valla 2 numara 5 i geçerse pes diyeceğim, nereden nereye geldi ikiside. ama böyle heyecanlı çok güzel oluyor,yarışma olduğunu anlıyor insan.ikidide çok şık, ikiside birinciliği hakediyor.Yine eşitlenmiş
ben 5 numaranın 2 farkla alıcagını dusunuyorumValla ya bakalım ne olacak , son gün ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?