- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #2.761
Aslinda benim kucuk siyah zincirli bir cantam vardi eger stilettom olsaydi o cantayla cok iyi bir kombin olurdu ehehwhbende son anda abiyeyle katıldım zatençantam da çanta değil aslında gözlük kutusu itiraf ediyorum
abiye çantam yokki
Arkadaştan oy istenecekse zaten adil olmaz ki bu davranış..
Bak bana 5 tanecik oyum var bende isterdim değilmi,reel yada sanal oy isytenmez bir kere,bileğinin hakkı neyse odur bana göre..
sende ölesinYaaaa çok tatlısın
Aslinda benim kucuk siyah zincirli bir cantam vardi eger stilettom olsaydi o cantayla cok iyi bir kombin olurdu ehehwh
Hah yani abla. Sen deseydin bir sürü oyun olurdu. Ama esprisine katiliyoruz Surda. Ne diye milletten oy toplayayim.?
Katıldığını bilsem ben de tahmin ederdim seni yatak odası dekorundan. :) Yataklarla alakalı bir konudaki paylaşımından esinlenerek..Bukrecim ben evimi paylasmamistim ki nerden benim evim oldugunu anladin kiz?
norw kac saat spor yapıyonnn sennn .. kıskandım poponusende ölesin
ama masallah cok guzelmıs arka detay yaaaKatıldığını bilsem ben de tahmin ederdim seni yatak odası dekorundan. :) Yataklarla alakalı bir konudaki paylaşımından esinlenerek..
fılmde her ton var dmıGrinin 50 tonuna gittik filmi izledik
Rica ederimm 15 numara bendimm..2oy almışama şaşırdım 20 numara nasıl 12 oy almışş.. işte burda arkadaşa gittiği çıktı ortayaa..
Hahah, evet çok tatlı bi dekoru var. Renkler hoş. Hadi Bilgece'nin evine sızalımama masallah cok guzelmıs arka detay yaaahemn o paylasımı bulup bılgenın evıne dalıcam
Bu bence hiç etik olmayan bir yorum. Ne demek o bile o kadar oy almış nasıl o oyu almış? Zevkler ve renkler tartışılmaz ki onu beğenmişler ona vermişler oyu. Ama sizin yaptığınız çok yanlış bir yorum.Rica ederimm 15 numara bendimm..2oy almışama şaşırdım 20 numara nasıl 12 oy almışş.. işte burda arkadaşa gittiği çıktı ortayaa..
son 1 hafta hiç yapmadım dioneecimnorw kac saat spor yapıyonnn sennn .. kıskandım poponu
ben bıle deme benceBir keleşe bakardı demi bilge,amaç eğlenmek değilmi zaten,geçen günde yazdım bu kadar genç kardeşlerim varken ben bile katıldım dedim..
Grinin 50 tonuna gittik filmi izledik
fılmde her ton var dmıbazı yerlerde yasaklanmıs ama
Bir keleşe bakardı demi bilge,amaç eğlenmek değilmi zaten,geçen günde yazdım bu kadar genç kardeşlerim varken ben bile katıldım dedim..
Katıldığını bilsem ben de tahmin ederdim seni yatak odası dekorundan. :) Yataklarla alakalı bir konudaki paylaşımından esinlenerek..
ama masallah cok guzelmıs arka detay yaaahemn o paylasımı bulup bılgenın evıne dalıcam
bulamadım .. bılge resmen evde yokum dıyıp , ısıkları kapattıHahah, evet çok tatlı bi dekoru var. Renkler hoş. Hadi Bilgece'nin evine sızalım
ben bıle deme bence
ablaaa o kudurk seyi nasıl izlediniz topluca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?