- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
birde su var oy toplamak isteyen tanıdıgına akrabasına der uye ol oy ver farklı yerlerden uye olunur bugun uye olup oy verildi diye suclama yapılmaz tabi bilmiyorum yonetim ne sekilde inceleme yapıyor bu tarz konualarda
bende birine diycemki sponsordan aldıgın elbiseyle girdin yarısmaya kim giydirdi seniİyice heyecanli olmaya basladi fake hesaplar falan
Sıtayling hanımbende birine diycemki sponsordan aldıgın elbiseyle girdin yarısmaya kim giydirdi seni
Kesinlikle aynı fikirde yim, ya herkesin yüzü kapalı olsun yada herkes yüzünü açsın ve yarisma dışarıya kapansın.Ben bi öneride bulunacağım. Bundan sonra yarışmalarda yüzler görülmese olur mu? Ben de mesela makyaj yaptım ama yüzümü kapattığım için görünmedi. 1-0 yenik başlıyoruz yaniBi de yüzler tanındıkça heyecanı gidiyor işin. Lütfen yüzü görünen arkadaşlar kızmasın bana.
allahtan eglenmek ıcın gırmıstıkDiskalifiye olmali bence yapan kim ise
Bu da bi secenek haklisin ceylinimDiskalifiye olmali bence yapan kim ise
Ben bi öneride bulunacağım. Bundan sonra yarışmalarda yüzler görülmese olur mu? Ben de mesela makyaj yaptım ama yüzümü kapattığım için görünmedi. 1-0 yenik başlıyoruz yaniBi de yüzler tanındıkça heyecanı gidiyor işin. Lütfen yüzü görünen arkadaşlar kızmasın bana.
AynenÇok şıklar demi :) insan kime oy vereceğini sapıtıyor valla
Nerede hesaplar ad soyadla alınmış. :/ ben verilen oylarda öyle bir şey göremedim.Oyy ben de gördüm şimdi, inşallah yanılıyoruzdur. Çünkü gerek yok böyle bişeye ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?