- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
aynenbı usengec daha mı
Benim gümüşlüğüm yok bi ünitem var, yerleri de süpürüp sildim mi tamamdıryatak odasını kolay sankı en zoru salon temızlgı .. hele o gumusluk dokulmesı
ay o da sınır bozucu evet bı ordan cekıyon dıger yandan cıkıyo .. orayı duzeltıyon dıger tarafıBenim gümüşlüğüm yok bi ünitem var, yerleri de süpürüp sildim mi tamamdırZaten salonum yok oturma odam var, temizliğinden korktuğum için almadım
Yatak odasında çarşaflar değişcek
as canımbuz gibi ama güneşli izmir'den selamlar
Selam canımbuz gibi ama güneşli izmir'den selamlar
Selam kuzum..selam hanım hanım :)
Neyse ki sorunu cozduk :)anladım kısmen şu yeni üyelik meselesi falan tamamdır mesaj alındışu eğlenmek için açılan yarışmayı çok ciddiye almasak ya benimde sevdiğim bir kaç kişi var ama oyumu güzel bulduğuma göre kullanıyorum tanıdığım arkadaş iyiyse onada veririm kim hoşuma giderse neyse iyi olan kazansın oyumu verdim bile kime verdim söylemeyeceğim ama çekişmeli arkadaşlardan birine gitmiş demekki iyiymişler
Burda kar var kiz :)buz gibi ama güneşli izmir'den selamlar
slm bıtanem.. nerdesın sen .. cıkıyorum nıspet yapar gıbı yenı gelıyo hatunSelam kuzum..
burda da yagdı gectıBurda kar var kiz :)
Tamam canim islerim var birazcik aksam burada olurum optum :)slm bıtanem.. nerdesın sen .. cıkıyorum nıspet yapar gıbı yenı gelıyo hatun
margının ılgısı .. munenın cımbızı sagolsun kazenın adaletı ıleNeyse ki sorunu cozduk :)
Ben de gidiyorumherkese ıyı sohbetler.. ıslerımız halledım bende gorusmek uzere ..geldıgımde oylarım artmıs olsun
kolay gelsın sanada canımBen de gidiyorum
Çıkaramadığınız için oy vermediniz zaten biliyom
ay bende , bendeBen seni ilk bakışta çıkardım
ne yapacan oyu bak bizde sinek avlıyoruz maksat eğlenmek
@pontipayn 'nin hakkini da yememek lazim. Onun sayesinde bu olaylar tespit edildi sonucta. Takipteyiz yani. Kim ne yazmis biliyoruz az cokNe demek kazen abi , olay bi şekilde açıklığıa kavuştu ..
ben teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?