- 10 Ekim 2014
- 33.009
- 148.761
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.241
Bu iyiydi...Seni atarım onu atmam
kaşlarıda alma zaten eskiden tekkaşa yakın imişdisleri porselen , hıhhh ... adnan senses gibi
Oyy anamm yahşi bişiy çıkmış ortayakaşlarıda alma zaten eskiden tekkaşa yakın imişalın size bakımın sonucu neler olmuş
kendıne baska bıyıklı bul sekerımruyanda kesin zaten hani dua etde burak gibi bıyıklı olsunbaska turlusu cok fena
slmSelammmm
Marga naber, sen bize darilmissin halini hatrini sormuyoruz diye
Selam canim
17 numara için oy kullandim yalnız kimlik acıklamak yasak diyip bazı uyelerin yuzunun gozukmesi olmamış
O şekilde alinan oylarin tamaminin objektif olduguna inanmıyorum :)) bol şans ,herkes çok şık
anca actım canım :) 11 de uyandım uyku duzenım bozuldu .. sen kacta kalktın , nasılsın canımSelam canimyeni mi uyandin neredesin bu saate kadar, bi de erken uyumussun
ama bu cok tatlı yaakaşlarıda alma zaten eskiden tekkaşa yakın imişalın size bakımın sonucu neler olmuş
İyiyim valla, esim evde. Oyle pinekliyoruz. Gece vardiyasina gitcek bugunanca actım canım :) 11 de uyandım uyku duzenım bozuldu .. sen kacta kalktın , nasılsın canım
bı kere bozuldu mu oyle gıdıyo mebur esını beklıyosun bıdeİyiyim valla, esim evde. Oyle pinekliyoruz. Gece vardiyasina gitcek bugun
Ben de on bucuk gibi uyandim, uyku duzenim hic yok benim de bu aralar
canım ben cıkıyorumm .. gaza geldım spor yapıcammİyiyim valla, esim evde. Oyle pinekliyoruz. Gece vardiyasina gitcek bugun
Ben de on bucuk gibi uyandim, uyku duzenim hic yok benim de bu aralar
Gorusuruz gulummmcanım ben cıkıyorumm .. gaza geldım spor yapıcammgece gorusuruz bağyanım
Gorusuruz gulummm
Selam beybi, naberSelamlar..
Yeni uyandım canım ayılma evreleri..Selam beybi, naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?