- 12 Şubat 2015
- 6.542
- 16.080
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
slm kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İvit varimSende mi varsin kiz burda
Ben de varim, Allahtan birisinden bir oy alabilmisim![]()
19 numaranin sadece fiziği değil yüzü, kişiliği de mükemmeldir :)
Yas kaç..bende bunalımdayım..ama yarısmalarda ıse yaramıyor..karta kaçtım ıyıceİvit varim
Bu sıralar yaştan dolayi bunalım takılıyorum, yarışmalara girip gençlerin yanında kendimi genç kız gibi hissetmeye çalışıyorum
Son kozlarımı oynuyorum![]()
Kim oooo? Yoksa ben miyim? Bu yarismaya katilmadim ben ceylin karistiyorsun.Ozelden bana da at merak ettim.
Yok ben katilmadim, simdi millet nazar falan degdirir; sonra hamilesi var, kalp hastasi var.ahahhaha sensin sen karistirmam![]()
![]()
Yok ben katilmadim, simdi millet nazar falan degdirir; sonra hamilesi var, kalp hastasi var.
Yaaa ozelden at kim merak ettim. Bir de sen cikiyormussun.![]()
35 in içindeyim, seni biliyorum maşallah fiziğin süper ama benim fizik yaşla doğru orantılı büyüyorYas kaç..bende bunalımdayım..ama yarısmalarda ıse yaramıyor..karta kaçtım ıyıce
kızlar dıkkatlı konusun..kımse deşifre olmasın...!!!!!!
Bıraz Tikkat!:)
Bende 33 olcam..fızıkle alakası yokkı..bak herkes abla diyor artık..okadar abla mı gorunuyorum dıye dıye..artık kanıksadım ablayım35 in içindeyim, seni biliyorum maşallah fiziğin süper ama benim fizik yaşla doğru orantılı büyüyor![]()