- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.501
sufle mıııııııııı![]()
Sen künefe yerken iyi

al bu şarkı benden sana gelsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sufle mıııııııııı![]()
oraya yaptım yaz ben artını koyarımBildirim yaptım seni alıntılayıp artı koymak şart mı zaten bildirim yapıyorum![]()
Sen künefe yerken iyi
al bu şarkı benden sana gelsin
Nasıl da kendimizden geçmişiz kırmızı donları görünceeeeeeee![]()
soldan sağa
masmavı lanarey marga ve ben
gıız marga onu alma araya kaçıyy![]()
buda tatlının popoya kucuk olur yaaa ifadesi var![]()
Muhabbete cuk diye oturmuş yaaaa Haahhah koptuuummmahahah![]()
![]()
Evet her dk bi yemek yapicak yedietrtcek illa baklava desem onuda yapiyosufle mıııııııııı![]()
kız daha ne ıstıyonnnEvet her dk bi yemek yapicak yedietrtcek illa baklava desem onuda yapiyo![]()
Okadar resimden bi bu oldu karanlik ama.kafasini yastiga koyup uyuyo oglusumdaDene bakalım canım :)
Artik yapmamasini 500 kilo olcam bu toto surekli besleniyokız daha ne ıstıyonnn
parcalarım kendımı sımdı![]()
Ooooo col yakisikliiiii :)Okadar resimden bi bu oldu karanlik ama.kafasini yastiga koyup uyuyo oglusumda![]()
allahmmm suna bakkkArtik yapmamasini 500 kilo olcam bu toto surekli besleniyo![]()
Gelirim bi araKız ben tatlıbikızların sayfasında takılıyorum lesli mi ne onu yapıyolar 3 mill yürümüş kadar oluyorsun
Harika bir şey sende katılsana bize.. :)
vallahı cok acımaısızımbugün spor salonuna gitmedim dün de gitmedim zaten bu sizin leslie yi mi yapsam acep yapabilirmiyim ki![]()
vallahı cok acımaısızım
sporu yapmayanları cıkartıcam bu gece lısteden
3 gün ust uste yapmayan var
cocuk oyuncagı mı bu
ben emek verıyorum![]()
yok ben sadece bugün yapcem listeye katilirsam yapamam abla kızma![]()
ben hem 2 günde bir 2 saatlik spor yapıom tebrik et beni çabuk
tebrık ederım bibiğğğğğiiimmmben hem 2 günde bir 2 saatlik spor yapıom tebrik et beni çabuk![]()
Kiz cok eglenceli yaaaaa :) ben aciyorum son ses muzigi dans eder gibi yapiyorum vallabugün spor salonuna gitmedim dün de gitmedim zaten bu sizin leslie yi mi yapsam acep yapabilirmiyim ki![]()
Sguat da yapiyorum ben bu lesliyi yaptiktan sonra 5 dakikacik mutlaka her spor sonunda yapiyorummmGelirim bi araBen zaten squat yapıyom, bi de pilates
![]()