- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.621
Ben de varım yemek yarışmasında kuntisleraa orda da rakibe mi olduk eleştirmezsin beni dimi orda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de varım yemek yarışmasında kuntisleraa orda da rakibe mi olduk eleştirmezsin beni dimi orda![]()
DIN???????Kıskanma yaaa
Sen benim ilk
Göz
AĞRIMDIN![]()
Satmış seni benden söylemesiDIN???????
yok orada eleştiri yapmıyorum ama oy veriyorum kime oy versem ki :))aa orda da rakibe mi olduk eleştirmezsin beni dimi orda![]()
Satmış seni benden söylemesi( camdan bakıp ortalığı kızıştıran teyze sözü
)
Ya git ymidem bulandişimdi gözüm ağrımıyor ahahahaha![]()
Ya git ymidem bulandi
![]()
Off 25 oluyorum zaten susSana teyze teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dedileeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr
3kasik yedim ya laAhahah çok nutella yersen olacağı buydü çünkü benimde midem yanıyor şuan![]()
marga aramızda 2.5 saatin lafı olmaz ac gitsinmarga ne psikolojik baskılar cekerek gorevini yapıyor
![]()
Marga bu saatten sonra gonderen olur mu ya saat 10a geliyo yaaaaaa
Off 25 oluyorum zaten sus![]()
oyşş yemek yarışmasına koşuyorum şimdiaa orda da rakibe mi olduk eleştirmezsin beni dimi orda![]()
heryere ulasıyorum nerde yarısma var ben ordaoyşş yemek yarışmasına koşuyorum şimdi![]()
bana dedilerdi hemde geçen yıl 14 yaşlarında bir genç kız nasıl şok olduydum.reklamı ilk gördüğümde ablam güldü o günü hatırlattı senin gibi olmuş diye :)Sana teyze teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dedileeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr
bana dedilerdi hemde geçen yıl 14 yaşlarında bir genç kız nasıl şok olduydum.reklamı ilk gördüğümde ablam güldü o günü hatırlattı senin gibi olmuş diye :)
Yok katilan yokkkkkBunu ben bilemem bekliyorum işte var mı daha katılan diyeeeeeeeeeeeeeeeeee