- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Sen beyaz tenli değilsin pek zaten buğday ten sanırım tabi ışıktan anlaşılmıyor pek resime bakılınca..evet bende simdi farkettim bakben ten rengini cok seviyorum cok guzel gosteriyor sanki ayagı
sarı bugday hatta sarımtırak bir ten rengim varSen beyaz tenli değilsin pek zaten buğday ten sanırım tabi ışıktan anlaşılmıyor pek resime bakılınca..
Ben eskiden çok esmerdim şimdi bembeyazımmm çok çok açıldı ten rengimsarı bugday hatta sarımtırak bir ten rengim var
bronzlasma hic acık ten daha iyi pudralıycam kendimiBen eskiden çok esmerdim şimdi bembeyazımmm çok çok açıldı ten rengim
5 senedir hiç denize girmedim güneşe pek çıkmadım genelde akşam çıktım
Ya beyaz olmak güzelde görenler ay çok beyazsın demeleri garibime gidiyorbronzlasma hic acık ten daha iyi pudralıycam kendimi
Tesekkurler :)Bana atacaksınız resimleri :) gereken maddeleri ve kurallar ilk sayfada yazıyor canım ..
aman millet hep birsey bulur:)) beyaz ten daha genc geliyor benim gozume bende zamanında solaryuma girdim bin pişmanım cildimi asırı kuruttuYa beyaz olmak güzelde görenler ay çok beyazsın demeleri garibime gidiyor
Rica ederimm :)Tesekkurler :)
Cilt için su çok faydalı ya..aman millet hep birsey bulur:)) beyaz ten daha genc geliyor benim gozume bende zamanında solaryuma girdim bin pişmanım cildimi asırı kuruttu
su icmeyi unutuyorum ancak sise koyuyorum yanıma oyleCilt için su çok faydalı ya..
Mesela ben su içmeyi ne zaman azaltsam sıkıntı oluyor yüzümde..
Sivilce oluşuyor..
Selamlar iyi akşamlar konsept belli olmuş süper,katılsam mı acaba bende.
Katil abla
Resim çekme aşaması zo biraz,tek başına olmuyor,ama düşünüyorum bende katılmayı,sende katılsana ne güzel olur
Katilcam abla marga kandirdi beni
Süper sevindim çok iyi olmuş katılman
Sagol abla cok iiddiali degilim ama maksateglenmekbirinci olsamda iyi olur aslinda hava atarim
Tabiki eğlenmek daha keyif verici,ama o kuşak ta fena değil yani almamız lazım
Aynen abla
Gecen yarismadamk birinci ortalarfa gozukmuo hic
Kuşak çok cazip gözüküyor,daha önceki birinci değilmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?