- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ya bende saldim yaaaa1 haftadır saldım çayıra mevlam kayıra. Pazartesi başlıcam tekrar![]()
Yedikce yedim
Evime gidiym bir an once

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bende saldim yaaaa1 haftadır saldım çayıra mevlam kayıra. Pazartesi başlıcam tekrar![]()
Zaten bir kere boZdun mu arkası geliyorYa bende saldim yaaaa
Yedikce yedim
Evime gidiym bir an once![]()
Kendimi obez gibi hissediyorum bu gunlerdeZaten bir kere boZdun mu arkası geliyor
Ooffff hiç sorma sen mi ben mi? 55 olamadım bir türlü. 3-4 kg fazlam var delirecemKendimi obez gibi hissediyorum bu gunlerde![]()
1 haftadır saldım çayıra mevlam kayıra. Pazartesi başlıcam tekrar![]()
Ben 55i yakaladim ama zayiflik batti sanirimOoffff hiç sorma sen mi ben mi? 55 olamadım bir türlü. 3-4 kg fazlam var delirecem
Okudun mu![]()
Bence de hisset ben kendimi bu kilodaykeb obez diyorum ellliiiiisekizzzzKendimi obez gibi hissediyorum bu gunlerde![]()
sen degilde tatli obez laf aramızdaObez haaaaaaaaa![]()
Squat guzeli seniiiobezleeeeeeeer![]()
İyiyiz iyiyiiizBence de hisset ben kendimi bu kilodaykeb obez diyorum ellliiiiisekizzzz
ne diyooMesaj atiyor su ann
Bende deniz sekiden degerimi bilemedini dinliyorum bagira bagira soyluyorum odada ;D
sen degilde tatli obez laf aramızda![]()
ne diyor uyuzMesaj atiyor su ann
Bende deniz sekiden degerimi bilemedini dinliyorum bagira bagira soyluyorum odada ;D
Hahaha oooooh canıma değişen şarkısını da dinle olur mu :) ne diyor bakayimmMesaj atiyor su ann