- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
yarın bende cıkıcam ne kadar sanslıyımkı kac gundur muhtesem olan hava yarın cıkıcagımı duyunca yagmurlu![]()
Hep oyle olur demi hazirlanirsin plan yaparsin yagmur yagar sac batar hahaha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın bende cıkıcam ne kadar sanslıyımkı kac gundur muhtesem olan hava yarın cıkıcagımı duyunca yagmurlu![]()
benden baska hangı arkadasınla konusuyosunKuzum dun gece bi arkadasimla konustum sohbet ettik sonra duygusallastim sonra uyuyakalmisim aglarken![]()
Kk dan 2 -3 senelik bir arkadasim var onunla yakiniz zaten birbirimize bi goruselim dedik noldu kiskandin miiii sende konusuyorsunnnnnbenden baska hangı arkadasınla konusuyosun![]()
tamam ama kıskandım yanı alla allaKk dan 2 -3 senelik bir arkadasim var onunla yakiniz zaten birbirimize bi goruselim dedik noldu kiskandin miiii sende konusuyorsunnnnn![]()
iyi yaptınnnSelammm, ben çektim fotoları oh kurtuldum![]()
Hadi yollama.vaktiiSelammm, ben çektim fotoları oh kurtuldum![]()
Selammm, ben çektim fotoları oh kurtuldum![]()
tamam ama kıskandım yanı alla alla![]()
Bilmiyom valla güzel mi oldum çirkin mi oldum. Hastayım bi de zar zor hazırlandımiyi yaptınnn
bak merak ettım sımdı senıçok mu guzel oldun
![]()
hadı bakalm hayırlı olsunBilmiyom valla güzel mi oldum çirkin mi oldum. Hastayım bi de zar zor hazırlandımYaptım işte bişiler
![]()
Amin, heyecanla bekliyorum yarışmayı vallahadı bakalm hayırlı olsun![]()
aynen ya daha 7 gün var 7 7 7Amin, heyecanla bekliyorum yarışmayı valla![]()
Sen ne zaman yollican geç kalmaaynen ya daha 7 gün var 7 7 7![]()
Gündüz konuşasım gelmiyor kendime zor geliyorum zaten geç kalktığım için..neden gece soyle bakayım![]()
Hmmm diyosunnnnGündüz konuşasım gelmiyor kendime zor geliyorum zaten geç kalktığım için..![]()
Dışar da mısınHmmm diyosunnnn![]()
Hmmm diyosunnnnGündüz konuşasım gelmiyor kendime zor geliyorum zaten geç kalktığım için..![]()
Evet bibigiiim dolmuştayimDışar da mısın![]()