- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.601
yooook kız işin sakası odondiriyim hemen
verseler oyle bi hak ederdim yane
![]()
Bu arada sizlere oylama zamanı ufacık bir açıklamam olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yooook kız işin sakası odondiriyim hemen
verseler oyle bi hak ederdim yane
![]()
Bir de fiyatını söylüyo bana gözüme sokuyor bu kadara aldım sen bana ne alıcan diyorahahahtesterlarından olurya hani
![]()
kız sende boyle seyler diyon insanı merak ettiriyon yaaaaBu arada sizlere oylama zamanı ufacık bir açıklamam olacak![]()
100ml[E="M A R G A, post: 39362253, member: 364684"]Küçük boysa istemiyorum![]()
kaca almıs kızBir de fiyatını söylüyo bana gözüme sokuyor bu kadara aldım sen bana ne alıcan diyor![]()
kız sende boyle seyler diyon insanı merak ettiriyon yaaaa![]()
14 subatı bekliyerek zaten yeterince sabırsızlanıyozAmacım o zaten edin diye söylüyorum![]()
30 mu30 tl yabize denk gelmez
![]()
Birazdan 11 i olacak kalıyor 3 günümüz..14 subatı bekliyerek zaten yeterince sabırsızlanıyoz![]()
30 tl ye bulmuş, git bana da al dedim nerden buldu bende bilmiyorum ama bulmuş iştee30 munerden bulmus 30a
aksam taaa sekizde ya bari 2 falan yapaydınBirazdan 11 i olacak kalıyor 3 günümüz..
Son günler artık![]()
gumruktenmi kacırıyo napıyo30 tl ye bulmuş, git bana da al dedim nerden buldu bende bilmiyorum ama bulmuş iştee![]()
O gün akşam yemeğine çıkacak olan kişilerden de resim gelir diye akşam 8 yaptık çekip yollar diyeeaksam taaa sekizde ya bari 2 falan yapaydın![]()
Parfümcü sevgili yapmıştır belkigumruktenmi kacırıyo napıyo![]()
Bugun bi adamla karsilastim elinde canta , çakmagini istiycektim. E gerisini dusunun. Kacakciliktan tutmasnlar beni![]()
nerden aldınkı cakmaya benziyo ama 30 liraya zaten orji olmaz doldurma parfumlerden dirBugun bi adamla karsilastim elinde canta , çakmagini istiycektim. E gerisini dusunun. Kacakciliktan tutmasnlar beni![]()
Lananin dedgi gbi doldurmadir askmÇakma olmasın bu ?