- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.321
amınnn canım amınn...Rabbim
Her herkesi hanesinde mutlu kılsın canimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amınnn canım amınn...Rabbim
Her herkesi hanesinde mutlu kılsın canimm
Yok tatlicim katilmadim ama merak ediyorum sengece 12 de :)
sen katıldın mıı
Yine unutmamış baksana, eli boş gelse daha mı iyi. Valla dün ben hiç beklemiyodum eşimden. Bi de benim doğum günüm 5 gün sonra. Geçen sene ikisini beraber kutlamıştı uyanıkAh canimcim ne onlarsiz.ne onlarla..
katıldım hepsıne katılıyorum mubarekYok tatlicim katilmadim ama merak ediyorum sen
Kk hazir degil beni gormeye![]()
hjahahaYine unutmamış baksana, eli boş gelse daha mı iyi. Valla dün ben hiç beklemiyodum eşimden. Bi de benim doğum günüm 5 gün sonra. Geçen sene ikisini beraber kutlamıştı uyanıkBu sene de beklemedim o yüzden. İnşallah şimdi 14 şubatı kutladım diye doğumgünümü ihmal etmez
![]()
Hele bi öyle bişey olsunhjahaha
olur mu olur kız![]()
Merak etmeyin nami diger kim kasardiyankatıldım hepsıne katılıyorum mubarek
merak ettım senı![]()
Yine unutmamış baksana, eli boş gelse daha mı iyi. Valla dün ben hiç beklemiyodum eşimden. Bi de benim doğum günüm 5 gün sonra. Geçen sene ikisini beraber kutlamıştı uyanıkBu sene de beklemedim o yüzden. İnşallah şimdi 14 şubatı kutladım diye doğumgünümü ihmal etmez
![]()
Yok. Kız olurmu ole şey.. Ama valla erkek milleti yaparlarmi yaparlar..Yine unutmamış baksana, eli boş gelse daha mı iyi. Valla dün ben hiç beklemiyodum eşimden. Bi de benim doğum günüm 5 gün sonra. Geçen sene ikisini beraber kutlamıştı uyanıkBu sene de beklemedim o yüzden. İnşallah şimdi 14 şubatı kutladım diye doğumgünümü ihmal etmez
![]()
kim benım kızMerak etmeyin nami diger kim kasardiyan![]()
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyBen dün sabah çiceklerle ve yatakta kahvaltiyla uyandim![]()
Ben ilk kez katılcam, beni tanıyamazsınıztanıdıklar var yeni katılanları cok merak ediyorum ben![]()
Hahhaahh benimki yuzunden herkes kim.k. diyo abartip dokunmaya calisan baaayan arkadasim cokturkim benım kız
sor burdakı kızlara![]()
aynen tanımadıgımız var bu sefer yarısmacılardan bılmıyoruz da tarzlarınıtanıdıklar var yeni katılanları cok merak ediyorum ben![]()
tanıdıklar var yeni katılanları cok merak ediyorum ben![]()
Seninki olayı aşmış vallaBen dün sabah çiceklerle ve yatakta kahvaltiyla uyandim![]()
arastırmacı ruhumla bulcam hepiniziBen ilk kez katılcam, beni tanıyamazsınız![]()