- 20 Mart 2008
- 142.262
- 214.689
- 1.423
- 61
- Konu Sahibi Huy Meselesi
olur nenem olur butun hedayelerı bızım adreslere gondermekten bıktırırsak olurrrr![]()
Kesin kararlısın yaniiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur nenem olur butun hedayelerı bızım adreslere gondermekten bıktırırsak olurrrr![]()
Bi sevemedim şu tomsları ya .. Bilekte olan kot tayt vs şeylerle mi giyiyorsun sen onları ?toms aldımda bı numara buyuk almısım ya pek gıyemedım nazar ettınız tomslarıma![]()
Aslında nevoyu da sokacağız bu yarışmayaYaşlılar ne giyerse onu giyiyorum dermişim![]()
kararlıyım nenem o degılde en ısınamadıgınızda bırıncı falan olursam kazen benı bıdaha sıteye almaz dıye korkuyorumKesin kararlısın yaniiii![]()
kankı spor tarzın varsa herseyle oluyo onlar:)Bi sevemedim şu tomsları ya .. Bilekte olan kot tayt vs şeylerle mi giyiyorsun sen onları ?
Aslında nevoyu da sokacağız bu yarışmaya![]()
kararlıyım nenem o degılde en ısınamadıgınızda bırıncı falan olursam kazen benı bıdaha sıteye almaz dıye korkuyorum
kankı spor tarzın varsa herseyle oluyo onlar:)
Bencede olabilir ama katılmaz nevoşkendisini gördüm bile
![]()
kararlıyım nenem o degılde en ısınamadıgınızda bırıncı falan olursam kazen benı bıdaha sıteye almaz dıye korkuyorum
kankı spor tarzın varsa herseyle oluyo onlar:)
Bende gördüm hanımım, maşallah 3 çocuğa rağmen ne kadar fit zayıf ya
evet kankı kokoş tazı olanlar gıymez onuAma gerçek şu ki , herkese kolay yakışan bir ayakkabı modeli değil bence..
Sence ?
gorcez nenem gorcez ayın bırınde bakarsın ordada senle yarısırızOrda neden aday olacan ki evladım,sana gelene kadar kimler var listede![]()
evet kankı kokoş tazı olanlar gıymez onu
gorcez nenem gorcez ayın bırınde bakarsın ordada senle yarısırız![]()
Sık diyet yapıyor birde,biraz kilo aldımı anında vermek istiyor,yaşıda genç çabuk veriyor kiloyu
evet kankı kokoş tazı olanlar gıymez onu
gorcez nenem gorcez ayın bırınde bakarsın ordada senle yarısırız![]()
Bende bugün spora ve diyete başladım 58 kilodan 54 olmak için uğraşıyorum , ama şimdiden göbeğimi yok ettim diyebilirim şekeri ve ekmek tüketmedim bugün ..
Sporumu da birazdan yapacağım ..
Yarışmaya katılacak olan arkadaşlar ayın 1 ine kadar bana resimlerine teslim ediyorlar..Yarışma için resim eklendi mi acaba ben birşey göremiyorum da :)
Yarışma iyiymişde :)
Evlendikten sonra 10 küsür kiloalıp üzerine doğru düzgün bişey yakıştırmayan biri nasıl katılır bu yarışmaya
o popoya o pantalon o göbeğe o kazak giyilir mi derler darmaduman ederler beni![]()
![]()
![]()
bende katılıcam ama aklımdaki kombine üst bulamadımmmm.....
alışverişe de 2hafta sonra çıkcammm
offf