- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Daha anket acmama var kuzum..Margam anketi acsana bu arada oylama yapilirken
Degistigi zamanlar oluyor bazen onun icin diyorum ya :)
Hayirlisi artik canim..
Daha cok yarismalar yapacagiz :)
ben alıştım :))wahhhhh kaybettikkk heeee
ben beğendim seni :) bence yine iyiydinbende klasik giyim olursa katılım yapıyım en iyisi
ben beğendim seni :) bence yine iyiydin
bende klasik giyim olursa katılım yapıyım en iyisi
Karlı havada yolculuktan çok korkuyorummumkunse erisin o karlar ya
Sağol canım benim, sana da hayırlı yolculuklarDikkatli gidin canim hayirli yolculuklar simdiden :)
Boyle dusunmen beni sevindirdi canim.. :)3 yarışmada da tüm birinciler haketti. Adil Yarışlar oluyor
hıı hıı %99.99 oranı ile tanıdım :)tanıdın dimi
Gece mi cikacaksiniz yola canim..Karlı havada yolculuktan çok korkuyorumKaç gündür netten yol durumuna bakıyorum, özellikle Bolu Dağı.
Bolu da olan arkadaşlar varsa karlı mı değil mi bilgi verse keşke:)
Sağol canım benim, sana da hayırlı yolculuklar
canım yaSenin klasik olmayan halinde guzel be :)
bende iki kişi arasında kaldım seninle ilgili bakalım hangisi sen cıkıcaksınhıı hıı %99.99 oranı ile tanıdım :)
Ne guzel iste, fikirlerini aliyorsun..canım yasenin guzel bakıslarındandır..yanlız varya erek arkadasımın onayından gecip yolluyorum hep oda ayrı bir stres bende
be onu coktaaan tanıdımhatta hislerim bana 3 numara hakkında %50 olasılıkla biri diyor :)
Evet canım, akşam 7 de çıkıcam 14 saat yol gidicem:)Gece mi cikacaksiniz yola canim..
Karlı havada yolculuktan çok korkuyorumKaç gündür netten yol durumuna bakıyorum, özellikle Bolu Dağı.
Bolu da olan arkadaşlar varsa karlı mı değil mi bilgi verse keşke:)
Kazasiz belasiz gidersin insallah vuslatim varinca haber et.. :) ufakliklarla tatile mi cikiyorsunEvet canım, akşam 7 de çıkıcam 14 saat yol gidicem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?