- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
heytttt doktur cancagzim dokturrr.ultra odullu kardesim2 numara canta farklı renk olsaymıs ve icindeki duz beyaz bir bluz olsaymıs belkide daha guzel olurdu diye dusundumama spor mu spor şık mı evet şık:))
3 numarayı begendim seninde canta rengini uyumlu bulmadım ama cantayla sıklıgı kıyafetinlede spor gorunumu yakalamıssın
4 numara cok hossun ama fazla spor olmus gibime geldi canta daha sık olsaymıs daha iyimi olurdu acaba
5 numarayıda begendim kot pantolonu spor gorunum kazandırmıs fular ceket beyaz gomlegiylede sıklıgını tamamlamıs
7 numaranın kolye daha farklı olabilirmiş belki ..ama kot ve ustundeki uzun ceket spor ayakkabılarda sıklık kazandırmıs
11 numara genel goruntu gercekten hoş ayakkabı daha spor olabilirdi belki
boyle gozume takılan yarısmalara yorum yaptım kırıcı olmadı umarım
marga birsey diyicem:)) spor şık konsept diye belirtsen dahamı iyi olur acaba cunku topuklu ayakkabıyla yarısan yarısmacılarda var sadece spor giyim sanıpda ne alaka topuklu ayakkabı demesin yeni gorenler:))Emekleriniz için çok teşekkür ederim..
Herkese başarılar dilerim..
Bencede sadece spor olarak degerlendiriliyor konsept..marga birsey diyicem:)) spor şık konsept diye belirtsen dahamı iyi olur acaba cunku topuklu ayakkabıyla yarısan yarısmacılarda var sadece spor giyim sanıpda ne alaka topuklu ayakkabı demesin yeni gorenler:))
Belirttim fistik konu basliginda yaziyor..marga birsey diyicem:)) spor şık konsept diye belirtsen dahamı iyi olur acaba cunku topuklu ayakkabıyla yarısan yarısmacılarda var sadece spor giyim sanıpda ne alaka topuklu ayakkabı demesin yeni gorenler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?