En Tarz Üye Yarışması Spor Şıklık ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    330
  • Anket Kapalı .
2 numara canta farklı renk olsaymıs ve icindeki duz beyaz bir bluz olsaymıs belkide daha guzel olurdu diye dusundum ama spor mu spor şık mı evet şık:))

3 numarayı begendim seninde canta rengini uyumlu bulmadım ama cantayla sıklıgı kıyafetinlede spor gorunumu yakalamıssın

4 numara cok hossun ama fazla spor olmus gibime geldi canta daha sık olsaymıs daha iyimi olurdu acaba

5 numarayıda begendim kot pantolonu spor gorunum kazandırmıs fular ceket beyaz gomlegiylede sıklıgını tamamlamıs

7 numaranın kolye daha farklı olabilirmiş belki ..ama kot ve ustundeki uzun ceket spor ayakkabılarda sıklık kazandırmıs

11 numara genel goruntu gercekten hoş ayakkabı daha spor olabilirdi belki

boyle gozume takılan yarısmacılara yorum yaptım kırıcı olmadı umarım

Son düzenleme:
heytttt doktur cancagzim dokturrr.ultra odullu kardesim

6 numaralı yarışmacıyı begendim bende benim tarzım olduğu için. ayakkabıyı patlatmış.
3 numarayıda begendim aslında
4numaralı yarışmacıda hoş

Emekleriniz için çok teşekkür ederim..

Herkese başarılar dilerim..
marga birsey diyicem:)) spor şık konsept diye belirtsen dahamı iyi olur acaba cunku topuklu ayakkabıyla yarısan yarısmacılarda var sadece spor giyim sanıpda ne alaka topuklu ayakkabı demesin yeni gorenler:))

rakibelerim başarılar dilerim
ben bu foto çekme işini yapamıyorum bi türlü ve birleştirme sıkıntım var o yüzden kombinim kendini belli etmiyor

marga birsey diyicem:)) spor şık konsept diye belirtsen dahamı iyi olur acaba cunku topuklu ayakkabıyla yarısan yarısmacılarda var sadece spor giyim sanıpda ne alaka topuklu ayakkabı demesin yeni gorenler:))
Bencede sadece spor olarak degerlendiriliyor konsept..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…