- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Yapılması gerekenleri yazdım aklıma, fikrimde değişiklik olursa kapını çalacağım tatlııımmm. İlgin için teşekkür ederim.
Nasil verdin canm
Leslie mi yaptin yoksaSpor yaptım , bir video var onu uyguladım birde ekmek vs kestim..
Yoğurt tükettim bol bol , eskiden 4 öğün yerdim
Şuan ise 1 öğün yiyorum =)
alıntı yapmayalımda goremesınHahaha Allah kahretmesin senikelesi görürsün sen birazdan
Gece clübu değil de sadece belediyenin yaptığı gösteriye katılma kombini yapabilirimusturuplu bir tarz yani 
Sayfanın en sağında konuyu takip et seçeneğini tıklayın konuyu izlemede kalıyorsunuz öyle iken..Diğer en tarz yarışması ne oldu .. Bu yarışmaları takip nasıl edebilirim tel den giriyorum denk gelmiyo
Çok fenasın sen çok ..alıntı yapmayalımda goremesın
Gece clübu değil de sadece belediyenin yaptığı gösteriye katılma kombini yapabilirimusturuplu bir tarz yani 
Kuzum sen burayı bırak el ve tırnak yarışmasına katıl hadi.. Ben katıldım bak..
Ben senin tırnaklardan bulurum :) ben oje sürmeyi beceremem pek ona da mı katılsam bugün sondu galibaKuzum sen burayı bırak el ve tırnak yarışmasına katıl hadi.. Ben katıldım bak..
hayır o nevoş banane
Örnek attım sadece :) üşenmezsem istiyorum aslında en tarza da katılacaktım ama son günü evimde değildim malesef buna kesin katılmak istiyorum.. teşekkür ederimOlabilir neden olmasın =)
Gittiğiniz yeri yalnız burada dile getirmeyin, özelden yazar resminizi atarken söylerseniz daha iyi olur..
En azından ona göre değerlendirilirsiniz..
Birde ilk sayfada yazdığım kuralları gözden geçirip tam anlamıyla hazırlanın derim.Çünkü yapılmasını istediğimi bir takım şeyler var =) Başarılar şimdiden canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?