- 12 Ekim 2009
- 18.677
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Yok canım perşembe akşamı son :)Ben senin tırnaklardan bulurum :) ben oje sürmeyi beceremem pek ona da mı katılsam bugün sondu galiba
Örnek attım sadece :) üşenmezsem istiyorum aslında en tarza da katılacaktım ama son günü evimde değildim malesef buna kesin katılmak istiyorum.. teşekkür ederim
alıntı yapmazsak nevosta nenemde gormezNevo duyarsa yandındur ben mezarını açayım tolini pek iyi bilmezdik ama iyide derdik
alıntı yapmazsak nevosta nenemde gormez
Yarışmaya katılanlar eski resim yada internetten resim indirip katılmasın diye, haklı ve çok yerinde bir kural olarak yapıldı o.Herkese başarılar kızlar.her şey iyi hoş ta bi tek şu elde kağıt tutma işi hiç olmadı...çünki o arada nasıl yapcaz...hele bi de kocam hiç onay vermez...bende mi fotomu ona çekdirecekdim...hıh katılamıycam her halde...
Eveeet zaten çok adil bir kural olmuş o konuda.sorgulamıyorum onu sadece benim içi bir az zor oldu...Yarışmaya katılanlar eski resim yada internetten resim indirip katılmasın diye, haklı ve çok yerinde bir kural olarak yapıldı o.
1 elinle kağıdı tutup diğer elinle çekebilirsin.
Tam emin değilim ama Elinde tutmana gerek yok elbisene iliştirebilirsin, yada görünecek bir yere koyabilirsin. Editöre bi sorarsın
Herkese başarılar kızlar.her şey iyi hoş ta bi tek şu elde kağıt tutma işi hiç olmadı...çünki o arada nasıl yapcaz...hele bi de kocam hiç onay vermez...bende mi fotomu ona çekdirecekdim...hıh katılamıycam her halde...
Bak işte o ola bilir canım.birni acelece çeksem de diyerini rahatca çekdiririm...inşallah başara bilirim de katılırım...Bir pozunu elinde kağıt olmadan diğer pozunu da elinde kağıtla çekebilirsin..
Bu sorun edilecek bir durum değil , aksine böyle olması çok iyi oldu..
Fake durumların, eski resimlerin yarışmada yeni çektim diyerek koymalarını engelleyici bir yöntem.
Bak işte o ola bilir canım.birni acelece çeksem de diyerini rahatca çekdiririm...inşallah başara bilirim de katılırım...
Tamam canım anladım ben orasını zaten...Şunu belirteyim aynı kombinin farklı pozları olacak .. isteyen bu şekilde yapabilir resim ve kağıt net olsunda gerisi mühim değil..
İki ayrı kombin oluşturulmayacak =)
Hani ilk yarışmaya katıldığında iki ayrı poz şekilde yaptıklarım vardı hatırlarsın o şekilde..
Ama o tarih ve yazılı kağıdı mutlaka göreceğim =)
Katılıyorsun o zamanTamam canım anladım ben orasını zaten...
İnşallah resmi kocadan gizlin çeke bilirsem katılıcam...Katılıyorsun o zaman
İnşallah resmi kocadan gizlin çeke bilirsem katılıcam...
Bu avatarındaki senin çocuğun mu =)İnşallah resmi kocadan gizlin çeke bilirsem katılıcam...
Evet canım.kızım...Bu avatarındaki senin çocuğun mu =)
Masallah canim pek tatliymis =)Evet canım.kızım...
sert eleştiriler yapılamayacaksa katılmayı çok isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?