- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
katılırım o zman.Kuralları okuduysan bu eleştiriler hakkında bir madde var zaten canım rahat olabilirsin :)
katılırım o zman.
tamam ya tamam çok istiyorsanız katılırımmmmTamam =) 1 ocağa kadar yarışmaya katılacağınız resmi bana özel mesaj yoluyla atabilirsiniz..
Resimde bir kağıda kadınlar kulubü ve resmi çektiğiniz tarihi yazıp öyle resim çekilmeniz gerekiyor..
Bilginize..
tamam ya tamam çok istiyorsanız katılırımmmm
Eki Görüntüle 1329884
ben hazırım
en tarz benim çünkü ben giyerim sen düşünürsünBende böyle giyinmeyi düşünüyordum tüh ya benden önce davranmışsın
Kelesli teyzeme sikayet etcem sizi pis cocuklar
evet evet süper :)Yılbaşı partimizi bu sene kk da yapıyoruzzzz desenize
en tarz benim çünkü ben giyerim sen düşünürsün
canım ben kapalıyım pek inançlarıma uymuyor süslenip burda arz ı endam etmek ama içimde gidiyor hani o yüzden böyle geliyorum bakıyorum gidiyorumHahahaen tarz benim diyorsan katıl o zaman da görelim tarzını
canım ben kapalıyım pek inançlarıma uymuyor süslenip burda arz ı endam etmek ama içimde gidiyor hani o yüzden böyle geliyorum bakıyorum gidiyorum
rica ederim buralardayım ben öpüyorum herkesiSen nasıl istersen tatlım , kapalı yarışmacı arkadaşlarımızdan katılanlarda vardı..
Desteğin yeter senin , teşekkür ederim =)
selamımıda soyle pampaaaKelesli teyzeme sikayet etcem sizi pis cocuklar
Bulamadmki dunselamımıda soyle pampaaa
aslında bende katılmak istiyorum ama gençlerin yanında cesaretim pek yok,işin sonunda rezil olmakta var.biri beni iteklesin
teşekkürederim canım,dur bakalım önümüzde daha çok uzun zaman var,tüp bebek doktorunun verdiği vitamin hapları bu sıralar bende enerji patlaması yaptı,eğer böyle devam ederde kendimi kafayı bulmuş gibi hissedip cesaretlenirsem belki de katılırımBen seni çok merak ediyorum. Çoğu zaman yorumlarına kahkaha atıyorum. Bence değişiklik olur katılmanızı isterdim.
teşekkürederim canım,dur bakalım önümüzde daha çok uzun zaman var,tüp bebek doktorunun verdiği vitamin hapları bu sıralar bende enerji patlaması yaptı,eğer böyle devam ederde kendimi kafayı bulmuş gibi hissedip cesaretlenirsem belki de katılırım
aslında bende katılmak istiyorum ama gençlerin yanında cesaretim pek yok,işin sonunda rezil olmakta var.biri beni iteklesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?