En Tarz Üye Yarışması ✄ Yılbaşı Konsepti !

canım ben kapalıyım pek inançlarıma uymuyor süslenip burda arz ı endam etmek ama içimde gidiyor hani o yüzden böyle geliyorum bakıyorum gidiyorum

Sen nasıl istersen tatlım , kapalı yarışmacı arkadaşlarımızdan katılanlarda vardı..
Desteğin yeter senin , teşekkür ederim =)

aslında bende katılmak istiyorum ama gençlerin yanında cesaretim pek yok,işin sonunda rezil olmakta var.biri beni iteklesin

Ben sizi çok merak ediyorum. Çoğu zaman yorumlarınıza kahkaha atıyorum. Bence değişiklik olur katılmanızı isterdim.

Son düzenleme:
Ben seni çok merak ediyorum. Çoğu zaman yorumlarına kahkaha atıyorum. Bence değişiklik olur katılmanızı isterdim.
teşekkürederim canım,dur bakalım önümüzde daha çok uzun zaman var,tüp bebek doktorunun verdiği vitamin hapları bu sıralar bende enerji patlaması yaptı,eğer böyle devam ederde kendimi kafayı bulmuş gibi hissedip cesaretlenirsem belki de katılırım

Allah kucağınızı doldursun. Katılırsanız haber verin mutlaka.

aslında bende katılmak istiyorum ama gençlerin yanında cesaretim pek yok,işin sonunda rezil olmakta var.biri beni iteklesin

Bu yarışmanın yaşla bir alakası yok =) Güzellikle de alakası yok =)
Öne çıkan sadece kombin , katılmak isterseniz ben size kuralları bir kez daha burada hatırlatayım..

Tek bir kombin ile yarışmaya katılıyorsunuz.
Resim çekilirken , bir kağıda kadınlar kulubü ve resmi çektiğiniz tarihi yazıp resmi öyle çekiyorsunuz..
Mesela bir pozu elinizde kağıtla , pir pozuda normal şekilde verebilirsiniz..
Tek kombin olmak şartı ile tabi..
Birde nereye gideceğinizi bana özel mesajla yazıyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…